Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mi legyen, hogyan tehette hiszen tudom hogy emgem szeretett?
Figyelt kérdés
Szakitottam a baratnommel mert mar nem ereztem azt iranta mint regen. 1 honap mulva osszejott valakivel es mar le is fekudtek.Az egyik ismerosom azt mondta hogy meg mindig engem szeret, akkor minek jon ossze mas pasival?2014. jún. 4. 15:25
1/14 anonim válasza:
dughatnéka vol nem kell szerelem a sexhez
2/14 anonim válasza:
Neked nem mindegy, mikor már szakítottatok? -.-
3/14 anonim válasza:
Gondolom tovább akar lépni. Te szakítottál, nem érdekelt már úgy, akkor az miért számít, hogy ő mit tesz a továbbiakban? Mondjuk ha téged szeret még, pont nem kellene mással kapcsolatba kezdenie, de ez már az ő dolga, nem a tiéd.
4/14 anonim válasza:
Megpróbál tovább lépni hamár dobtad...
5/14 anonim válasza:
Megpróbál elfelejteni és vigaszt/pótlékot találni magának, lehet vele "bosszúból" is.
6/14 anonim válasza:
Tetszene, ha apácának menne miattad, ugye?
Te dobtad, és még te értetlenkedsz?
A fiatal kor már csak ilyen. Egy ideig halálos szerelem, aztán jön a következő.
8/14 A kérdező kommentje:
Ha konyoroge akkor se engednem vissza!!! Pedig rajottem hogy megis szeretem
2014. jún. 4. 15:44
9/14 anonim válasza:
Ezt te szúrtad el, nehogy már te legyél megsértődve, hogy nem kínlódott hónapokig miattad!
10/14 A kérdező kommentje:
Akkor mit hazudozik nekem hogy mennyire szeretett ?! Ez a szereted hogy egy honap utan tovabb lep, hat tenyleg nagyon szeretett mondhatom!
2014. jún. 4. 15:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!