Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan bizonyítsam be a barátnőmnek, hogy szeretem?
Összevesztünk, alig akar velem szóbaállni...Mostanában elég bunkón viselkedtem vele, megértem hogy betelt a pohár, és nem hiszi, hogy ő kell nekem, és szeretem. Mit tegyek, hogy elhiggye? Hogyan tudnám meggyőzni hogy tényleg szeretem?
21F
nem hülyeség. segíteni akartam, de akkor legyél okos :)
ha ilyen hülyén fogod fel akkor mi lesz ha majd gyereketek lesz? kidobod mert meghízott és már nincs miért szeretned? gratulálok ;)
ha szerinted ez tök normális akkor menj el orvoshoz. ha ekkora igényeid vannak, akkor k**vázzál, ők a "munkájukból" kifolyólag nem híznak el, mindig jó a fenekük, meg ha fizetsz rendesen akkor nem is kell velük veszekedni.
persze kell hozzájuk gusztus, de legalább a te igényeidet tökéletesen kielégítik, mert az biztos, hogy te nem érdemelsz normális nőt.
végülis a ti dolgotok.
most megyek a barátnőmhöz és megadom neki ami kell... vagy lehet inkább lehányom mikor levetkőztetem mert nincs díjnyertes segge, meg van rajta 2 kiló felesleg :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!