Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk, összejönnétek egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, összejönnétek egy ilyen lánnyal?

Figyelt kérdés
17 éves, 3 pasival feküdt le, volt egy abortusza, és 12 évesen vesztette el a szüzességét? Vagy ez taszító nagyon?
2014. jún. 3. 11:42
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

12 évesen komoly kapcsolat? Ez jò vicc.

Mellesleg a magad nevében se mered feltenni a kérdést, mert csak az tudja biztosan azt a 3 pasit aki benne volt ;)

2014. jún. 3. 11:53
 12/21 anonim ***** válasza:
hát ha így kezdené az ismerkedést hogy ezeket a pofámba tolja akkor lehet megrémülnék :D különben viszont ha tetszik és nem csak külsőre de a személyisége is akkor simán lehet köztünk valami, ha a multban egy sorozatgyilkos narkós állat volt de már megtért akkor is simán lenne esélye, mert a múltban elkövetett hibák csak tanulságként befolyásolhatják a jövőt, e miatt nem bélyegeznék meg senkit, az a 3 meg nem olyan sok, vannak akik már addigra sokkal többel, a 12 éves dolog sem olyan gáz, csak hülyén döntött mert éretlen volt, az abortusz meg olyan hogy hülye volt és nem akart szar életet a gyerekének, szerintem nem olyan gáz mintgondolod de addig ne beszélj ilyenekről a fiúknak míg nem kerültetek igazán közel egymáshoz :) és ne ezek a szarságok határozzák meg a jövődet , légy boldog és fogd fel ezeket tanulságként :) 20/F
2014. jún. 3. 11:57
 13/21 anonim ***** válasza:
22%

17 évesen 3 pasi nem sok a mai világban.

Ha csak egy 5-6 hétnél fiatalabb babszemnyi magzatot vetetett el, az nem durva (véletlenül is becsúszhat, akkor lenne igénytelen, ha menszesz egyhetes késése után sem csinált tesztet).

12 évesen már én is álmodoztam csajokról, csak sajna még kis béna voltam 15-16 éves koromig, mivel nekem nem jött össze, ezért korainak tartom.

2014. jún. 3. 11:57
 14/21 anonim ***** válasza:
73%

bottal se nyúlnék hozzá

30+F

2014. jún. 3. 12:04
 15/21 anonim ***** válasza:

Nekem bejönne, szeretem a perverz csajokat..

30/f

2014. jún. 3. 12:06
 16/21 anonim ***** válasza:
79%

A 3 fiú nem sok, főleg ha komoly kapcsolatok voltak, viszont az nagyon durva hogy 12 évesen már szexeltél, mivel mindössze három évvel vagyok nálad idősebb, de b aszki, az én időmben 12 évesen a játszótéren fogócskáztunk!!!! 15 voltam amikor megkaptam az első csókomat :O lehet hogy én elég lassú tempóban haladok, de te meg túl gyorsan, az az abortusz meg nagyon durva!

20L

2014. jún. 3. 12:06
 17/21 anonim ***** válasza:
Én ismerek egyet aki 18 éves 10 évesen vesztette el, eddig csak akikről tudok 8 csávóval feküdt le, de amúgy olyan 20-at saccolnék, és 3 abortusza volt, az első 15 éves korában. Na ehhez képest angyal az akit írtál, de amúgy 17 évesen sem normális még egy abortusz sem, ha csak 3 pasi lenne akkor még üsse kő, de abortusz annyi isősen. Én inkább hagynám.
2014. jún. 3. 12:08
 18/21 anonim ***** válasza:

12 évesen vesztette el a szüzességét???? :O

Hát.. Igazából nem attól függ hogy össze-e jönnék vele, hanem hogy kedvelem-e, de ez azért kicsit elgondolkodtató, hogy miért 12 évesen.. Jó igaz ez manapság gyakori, szóval kb. minden 2. lány 14-15 éves kora előtt veszítette el a szüzességét... Az viszont hogy 3 fiúval feküdt le az meg arra utal hogy nem olyan nagy ribi, szóval ez + pont..

17/F

2014. jún. 3. 12:12
 19/21 anonim ***** válasza:

Isten ments!

Az ilyen lányok nem csak testileg de lelkileg is le vannak épülve.

2014. jún. 3. 12:27
 20/21 anonim ***** válasza:
Én biztos nem járnék qrvákkal!
2014. jún. 3. 12:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!