Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit vegyek a pasim szülinapjára?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit vegyek a pasim szülinapjára?

Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok, 3 honapja vagyunk együtt a barátommal,minden de minden jo köztünk,de szeretnék neki valami szép,normális ajándékot de ötletem sincs mi legyen az..kérlek segitsettek.

2014. jún. 2. 20:12
 1/9 anonim ***** válasza:
Műpuncit
 2/9 anonim ***** válasza:
48%
Én egy napnak örülnék, amikor egyedül lehetek.
 3/9 A kérdező kommentje:
Valami normális ajándéra gondoltam...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2014. jún. 2. 20:13
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
főzz neki vacsit, süss neki sütit. köss magadra masnit, gyújts gyertyákat, legyél szexi fehérneműben. és a legszebb estéje lesz.
2014. jún. 2. 20:14
 5/9 anonim ***** válasza:
4 !!!!
2014. jún. 2. 20:15
 6/9 anonim ***** válasza:
super pershing
2014. jún. 2. 20:17
 7/9 anonim ***** válasza:
Egy tű szelepes pumpának én örülnék.
2014. jún. 2. 20:18
 8/9 A kérdező kommentje:
Normális ötletekre vagyok kiváncsi és nem a hülyeségekre,olyan ötletekre nincs szükségem!!
2014. jún. 2. 20:19
 9/9 anonim ***** válasza:

Az én páromnak is most volt a szülinapja, én személyre szóló ajándékkal leptem meg. Készítettem neki egy szív alakú tortát, na jó, nem torta volt, csak sima süti. A tetejére dekorvirággal kiraktam, hogy hány éves lett. Illetve, mivel kevési időt tudunk kettesben a kedvenc közös fotónkat előhívattam, és képkeretbe beletettem. Így már akkor is vele vagyok, ha mégsem vagyok ott.

Illetve írtam neki egy verset.

Nagyon örült neki, teljesen meghatódott. Azt mondta, soha nem kapott még ilyen szép ajándékot.

Azóta egyébként az éjjeli szekrényén van a kép és a levél is, így tényleg mindig vele vagyok. :)

Ja, és 2 hónapja vagyunk együtt.

2014. jún. 2. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!