Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért utálkozik az aki véget vet egy kapcsolatnak?
Figyelt kérdés
A barátom 4 után azt mondta nem szeret.Oké elengedtem, elment.Ritkán futunk össze, de ha mégis utálattal néz rám, van, hogy nem is köszön. Ő volt a problémás a kapcsolatban, én sosem bántottam ,nem hazudtam neki.Nem értem miért kell bunkónak lennie?2014. jún. 2. 15:16
2/5 anonim válasza:
Mert ilyenkor mindig a másik a hibás a történtek miatt. Nálam is ez volt, pedig én se tettem semmi rosszat.
4/5 anonim válasza:
Azt én sem értem, ha valaki még csak nem is fogadja a másik köszönését, miután szakítottak.
Jó, nem kell jópofizni, lehet, hogy már elege volt az egészből, nem akar veled semmi kapcsolatot, tehát nyilván nem kell elvárni, hogy ha találkoztok, akkor széles mosollyal köszöntsön, hogy szia, hogy vagy, puszi, puszi. De azért a köszönést illik fogadni.
Én azt mondom ettől függetlenül, hogy ne is foglalkozz vele, úgysincs már semmi közötök egymáshoz, ne vedd figyelembe. Ha nem köszön, neked sem kell köszönnöd neki és kész.
5/5 A kérdező kommentje:
Azért tartom bunkóságnak mert mindenkinek tud köszönni ...Akár az ellenségeinek akár az exeinek ... csak veelem tesz kivételt.
2014. jún. 2. 15:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!