Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátommal 3 hete vagyunk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátommal 3 hete vagyunk együtt mit csinálhatunk és mit nem?

Figyelt kérdés

15 éves vagyok és nagyon szeretjük egymást már ruha nélkül is látot és szoktunk petingelni is

ez baj?:S (bocsi kicsit hülyén fogalmaztam)

2008. júl. 30. 10:23
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nincs rá szabály,hogy mit lehet és mit nem.Bár 3 hét után nekem ez még sok lenne.A pettinggel nincs gond,de mondjuk nem feküdnék még le vele.Ahhoz kicsit több idő kell szerintem...Ha megtennéd,lehet h meg is bánnád...
2008. júl. 30. 10:31
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Korainak hangzik de szerintem nem baj... Ez nagyon függ tőled is meg tőle is...

Ahogy szokták mondani szexben mindent szabad ami mind a kettőtöknek tetszik. Mondjuk ha szűz vagy még akkor annak odaadásával várhatnál még egy ideig, hogy ne legyél olyan könnyen kapható

2008. júl. 30. 10:32
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

15 évesen elég gyorsan haladtok!

Önmagában nem baj... de maradjatok most egy ideig ennél.

Utána megpróbálhatjátok még kielégíteni egymást, felváltva. A fiút sokkal könnyebb... a lánynak sokat kell ezt tanulnia.

A fiú megpróbálhat ujjazni (kicsit tágítani a hüvelyt).

De ezeket ne siessétek el - szépen, lassan - és szánjatok rá jó sok időt.

Utána már csak a behatolás van, meg az orális szex. De ezekkel még talán várni kéne.

2008. júl. 30. 10:36
 4/8 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat:) az a baj, hogy úgy érzem, hogy ezzel bünt követtem el ez most lehet, hogy elég hülyén hangzik de akkor is így van:S
2008. júl. 30. 10:50
 5/8 anonim ***** válasza:
Mi ez a szöveg, hogy mit csinálhattok?? Ha már idejössz ilyeneket kérdezni akkor már bocsi, de éretlen vagy erre az egészre. Amúgy meg azt csináltok ami jólesik és nem többet. Ha jólesik a petting csináljátok, ha a szex, csináljátok. Egyértelmű nem?
2008. júl. 30. 11:33
 6/8 anonim ***** válasza:

Ha 'bűnt' érzel, miért nem így kérdezted?

Vallásos vagy?

Szerintem amit idáig tettél, nem volt bűn - csak kicsit előreszaladtál. Fogd egy kicsit vissza magad, és lassíts. Ismerjétek meg egymást rendesen, szervezzetek közös programokat (és ne csak az ágyba)...

Szerintem jó felé mész, csak nem kellene ennyire szaladni.

2008. júl. 30. 12:23
 7/8 anonim ***** válasza:
75%
Anyukád biztosan örül, hogy ilyen érdeklődő, okos gyereke van, remélem jó lett a bizonyítvány, szóval megoldhatnátok néhány helyesírás tesztet közösen, makramé stb., amit mindenképpen javaslok, hogy gondolkozz el azokon a kommenteken, ahol azt javasolják, hogy ráérsz még belekezdeni a szexbe és öltözz fel, változékony az idő mostanában
2008. júl. 30. 12:34
 8/8 anonim válasza:

Szerintem egy kicsit többet kellett volna várni a 'ruha nélküli mutogatás' előtt, azért, hogy jobban megismerjétek egymást, de ha már megtörtént, szerintem pettingeljetek tovább.

Én is 15 éves vagyok, én 3 hónap után pettingeltem a barátommal, és 8 hónap után feküdtünk le egymással. Szerintem 15 évesen simán lefeküdhetnél vele, de én a kapcsolat tartóssága miatt várnék még egy néhány hónapot a szexszel.

2008. júl. 30. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!