Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti járnátok egy hírességgel?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti járnátok egy hírességgel?

Figyelt kérdés
Vagy egy celebbel. Gondolok itt Varga Viktor, vagy akár egy normális és ismert, (aki nincs elszállva magától) ask.fm-es-sel, vagy Tóth Gabi, Hien, ilyesmikre gondolok. :)

2014. jún. 1. 13:37
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Ha szeretném, megpróbálkoznék vele, de nem tudom, bírnám-e, és ha igen, akkor meddig... bár őszintén az olyanokkal sztem én össze sem jönnék és nem is tetszenének nekem, akik minden héten mindenféle idiótasággal benn vannak a Story magazinban, az ennyire feltünitisz viszketitiszben szenvedő embereket nem komálom (az óhatatlan, hogy a magánéletéről cikkezzenek, de az, hogy egyik héten mutogatja a gardróbját, utána mutatja, hol volt nyaralni, aztán meg kísérjük el a konditerembe... na ez nekem sok). Aztán van olyan híresség is, aki csak szakmai berkekben híres, na, azokkal már könnyebben boldogul az ember, hacsak nem nagyon hírhedt, de attól amúgy is távol tartanám magam.

Az ask.fm-esek meg a vicc kategória, lehet, már a korom miatt is, na azoknak a többsége semmit nem tett le életében az asztalra... olyan emberrel nem járnék, aki a semmiért híres, és még élvezi is és büszke magára emiatt.

2014. jún. 1. 15:57
 12/12 A kérdező kommentje:

Oké, akkor nem csak én vagyok ilyen véleménnyel.

Az ask.fm felhasználókra nem írtam egy szóval sem, hogy híresség, csak ismertek a neten, bár én nagy részükről még most hallok először.

2014. jún. 2. 23:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!