Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem kívánom a párom érintését....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem kívánom a párom érintését. Ez azt jelenti hogy "elmúlt" a szerelem?

Figyelt kérdés

fél éve vagyok együtt, előtte 4 évig nem volt kapcsolatom és 2-3 évig nem is nagyon volt sexuális "élényem".

Első 3 hónapban jól esett az érintése és sexeltünk és sok, azonban 3 hónapja az apro puszik meg érintések sem esnek jól.

Nagyon szomorú vagyok mert tökéletes a kapcsolatunk :( Imádok vele lenni, vannak programjaink, jól érezem magam vele, néha van hogy elköszönünk és máris ugy hiányzik hogy megőrülök, pedig 2 perce még együtt voltunk.

Néha bekattan nálam valami és oda rohanok egy szevedélyes coskért és a világ legboldogabb emberének érzem magam, viszont általában zavar ha megölel vagy megisomagat..pedig olyan tökéletes mindent.

Imádom a személyiségét, a külsejéért meghalok, annyira tetszik,nem veszekszünk, megértjük és segitjük egymást.

Nem értem magamat :(

2014. máj. 31. 22:32
 1/9 A kérdező kommentje:
bocsánat a sok elgépelésért..de potyognak a könnyeim. én nem akarom hoyg elmuljanak az érzéseim, olyan tökéletes nekem
2014. máj. 31. 22:33
 2/9 anonim ***** válasza:
Úgy általában nem kívánod, vagy csak mostanság? Ha az utóbbi, akkor lehet hogy csak a stressz miatt, és ez átmeneti állapot.
2014. máj. 31. 22:36
 3/9 Király Frenklin válasza:
Nrm elégít ki elég jól a párod és azért nem esik jól!
2014. máj. 31. 22:36
 4/9 anonim ***** válasza:
Ebből bizony a szakítás lesz, és a barátod fog összetörni.
2014. máj. 31. 22:38
 5/9 A kérdező kommentje:

de amikor 2 hetente 1x sexelünk akkor nagyon jó! ezért nem értem, hoyg akkor miért nem akarom mindig..hisz jó!!!! meg most nem is feltélen a sexről van szó hanem amikor ülünk egymás mellett és megpuszil..az sem esik jól valahogy.

Amugy a sexet alapvetően nem kivánom... sosem voltam "nagy sexes"

2014. máj. 31. 22:39
 6/9 anonim ***** válasza:
Mellesleg vele miért nem beszéled meg?
2014. máj. 31. 22:39
 7/9 A kérdező kommentje:
de én nem akarok szakitani. belegondolok és megszakad a szivem :(((( és nem megszokástól mert nem találkozunk gykaran és csak fél éve vagyunk együtt, nem sok idő. én nem akarok szakitani :(((
2014. máj. 31. 22:40
 8/9 A kérdező kommentje:
mellesleg megbezséltem vele, de ő sem tudja mitől van, mert más dolgokban kimutatom a szeretetem. Meglepem, csinositgatom neki magam, készülök a találkozásokra, mindig veszek neki valami aprságot hogy örüljön. csupán testileg nem tudom kimutatni. gondoltam hátha volt már itt valakivel ilyen
2014. máj. 31. 22:41
 9/9 A kérdező kommentje:
helyre állt minden. Kiderült hogy a fogamzásgátló okozta ezt. teljesen minuszolta a libidómat.
2014. júl. 23. 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!