Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/ lányok! Szeretitek a szingli életet?
Figyelt kérdés
Ha igen , miért? ( kort is írjatok)2014. máj. 31. 21:48
11/20 anonim válasza:
Igen, szexelni így is lehet, és mégis szabad vagyok :D
16/F
12/20 anonim válasza:
Szerintem szar... én régóta szeretnék már összejönni egy normális, szép lánnyal, bár semmit nem teszek azért, hogy ez összejöjjön :D egy traumaként élem meg a visszautasítást 19F
13/20 anonim válasza:
Még tavaly nyáron is azt ecsetelgettem, hogy milyen király egyedül lenni, nincsenek kötöttségek, azt csináléok amit akarok.
Fél éve jöttem rá, hogy nem ez az élet értelme, hanem egy lány, akit remélem majd megtalálok. 20/F
14/20 anonim válasza:
Én nem szeretem,de addig úgy sem leszek senkivel,amíg álomvilágban élek,és azt szeretem a legjobban..........(az álomvilágomat)
15/20 anonim válasza:
Úgy, hogy kifejezetten magát a szingli állapotot nem szeretem, párosan szép az élet, de persze nagyon jól elvagyok magamban is. : ) Annyi sok szép és jó dolog van még az életben, nem függ a nőktől a boldogságom.
16/20 anonim válasza:
Röviden több a szabadidőd amiben több mindent csinálhatsz.
Több pénzed marad függetlenül tehetsz dolgokat.
Nem kell magyarázkodni, nyugodtabb az élet.
25 F
17/20 anonim válasza:
Nem szeretem, szerencsétlen vagyok ilyen téren. 19L
18/20 anonim válasza:
Nem, nem szeretem :(
Mert egyedül vagyok :/
16/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!