Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek szégyen az ha egy fiú a lány válán sír?

Ez attól függ, mert ha barátok vagyunk és komoly problémái miatt teszi akkor az a legnagyobb elismerés, amit kaphatok tőle, mint barát, mivel tudom, hogy teljesen megbízik bennem. Ha a párom tenné ezt, akkor szintén komoly indok miatt tenné, mert hát tudjuk, hogy "ők milyen kemények és erősek". Viszont ha egy srác az első randinkon egy film miatt sír, na akkor elgondolkoznék.
Ez az én véleményem, én sem vagyok sírós fajta, így idegesítene, ha ő többet sírna tőlem.

Ha azért sír mert elfogyott a sör, akkor kivágnám.
Ha nyomós indoka van rá, akkor értelemszerűen egyáltalán nem szégyen.

Egyszer sírtam életemben egy lány vállán, akivel fél évig jártam. Együtt néztük a Halálsoron c. filmet, nem bírtam megállni, hogy ne potyogtassak néhány könnycseppet. Ő bután nézett rám, a következő napokban teljesen megváltozott, elhidegült és egy héten belül szakított, holott előtte minden teljesen rendben volt.
Nyolc éve történt, azóta horrorfilmeken kívül semmit nem nézek lány jelenlétében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!