Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk, lányok válaszát várnám....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, lányok válaszát várnám. Kort is légyszíves írjatok! Ti mit tennétetek?

Figyelt kérdés
Fiúk, lányok válaszát várnám...Kort is légyszíves írjatok! Ti mit tVan egy fiú akivel jártam és dobott a szülinapomon.utána rá majdnem 3 hónapra (november) írtunk egy kicsit, majd most rámírm hogy mekkora paraszt volt hogy ilyet tett meg hogy mennyire sajnálja és hogy nem kezdenénk-e újra.. A fiúk felé az a kérdés hogy ilyenkor ti játszani akartok vagy komolysn gondoljátok?? Lányok felé hogy ti belemennétek ilyenbe?
2014. máj. 30. 21:19
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
én a helyedben biztos leszopnám.16/F
2014. máj. 30. 22:12
 12/14 anonim ***** válasza:
Dobott?? soha többet semmit vele 15/L
2014. máj. 30. 22:47
 13/14 A kérdező kommentje:
Jah..Szépen kirakott a szülinapomon..Mondhatom az volt a legszebb. (Am komolyan az volt a legszebb ez semmi a más rossz dolgokhoz képest)
2014. máj. 30. 23:04
 14/14 voligege34 válasza:

1. Lègyszives ne általánosìts hogy "fiúk ti ilyenkor csak játszani akartok...?", mivel minden pasi más és más , csak azért mert egy ilyen bunkót fogtál ki még nem kell pecsétet nyomni mindenkinek a homlokára hogy ugyanolyan mind. Na de mindegy is

2. Szerintem hagyd a p*ba , rántson rà ha ennyire kell már neki hogy egy exénèl próbálkozik.

3. Keress magadnak egy olyan pasit aki tényleg szeret és nem csak azt akarja tőled... Vagyis nem ... Ne keresd , majd ő megtalál , de a lènyeg hogy ne pazarold az idődet ilyen seggarcokra.

Remélem tudtam segíteni 16/F

2014. máj. 31. 11:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!