Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van még esély?

Figyelt kérdés

3 éves megismerkedtem egy sráccal. Úgy érzem, nekem ő az igazi, nem tudom őt azóta sem elfelejteni. Elég viharos kapcsolatunk volt, 6-7 hónapig jártunk, közben egyszer szakítottunk már 4. hónap végén. Azt mondta, hogy én vagyok az a nő, akit mindig is keresett, de sajnos nem tudta magát érzelmileg beleengedni a kapcsolatunkba. A második szakításunk után rögtön összejött egy másik nővel, azóta pedig volt még egy barátnője. Velük sem tartott tovább a kapcsolat pár hónapnál. Bevallom, én rendszeresen írogattam neki, hátha belátja, hogy hol hibázott, mi volt a baj, de sajnos ő igyekszik engem távol tartani magától. Illetve, hol keres, hol pedig eltűnik hosszú időre.

Szerintetek érdekelem? Lehet még ebből valami? Nekem sajnos a belé vetett bizalmam is megrendült a második szakítás után. Újra lehet építeni a bizalmat?

2014. máj. 30. 20:45
 1/4 anonim ***** válasza:
Ami nem megy,azt ne erőltesd.
2014. máj. 30. 20:51
 2/4 Hegedus Csaba válasza:
100%

Az a baj, hogy az ember nem egy porszívó, hogy elromlik és megjavítod. Ha még össze is jöttök újra, emlékezni fogtok ezekre a dolgokra, amik történtek, és ez beárnyékolhatja a boldogságotokat. Természetesen van rá lehetőség, de a fiú valami miatt hanyagol téged, és nem kizárt, hogy amikor azt mondta, hogy te vagy AZ a nő, akkor hazudott. Lehet, hogy csak éppen lelkizős kedvében volt, vagy valami, talán még ő sem tudta/tudja.

Én azt ajánlom neked, hogy próbálj meg tovább lépni. Látszólag szereted ezt a fiút, szóval ne felejteni próbálj, mint azt annyi helyen hangoztatják, hanem tovább lépni, mert felejteni úgysem fogsz tudni. Ha sikerült elengedned őt, először agyban, utána érzelmileg, akkor talán elhalványulnak a rossz emlékek, és megmaradnak a szépek, amiket kár lenne elfelejteni.

Remélem tudtam segíteni, és sikerül megoldanod a gondokat :) 19/F

2014. máj. 30. 20:52
 3/4 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy az ilyen eltűnős pasiknak általában több nőjük van egyszerre, vagy csak szimplán lelkibeteg.

Próbáld elfelejteni az lesz a legjobb :(

2014. máj. 30. 21:05
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, nem lesz egyszerű megoldani.
2014. máj. 31. 09:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!