Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg engedélyt kellett volna kérnem? Jogos ez a reakció?
Csináltattam egy fülbevalót/pieringet. Ilyesmi:
A párom régebben mondta, hogy neki nem igazán tetszik. Nekem igen, régóta, ezért meg is csináltattam. Elhordott mindennek, szerinte szemét, vagyok, mert nem érdekel a véleménye. Szerinte ocsmány tűpárna fejem van, és úgy nézek ki, mint egy hülye kis kamasz. Szerinte egyáltalán nem illik egy anyukához (27 vagyok), és közölte, hogy amíg ki nem veszem, addig nem fog rámnézni, vagy hozzámérni. Normális, hogy ennyire kiakadt egy ilyenen?
akkor ráhibáztam a nyelvpcvel.
itt az ideje az ultimátumnak, nem?
Ha már anya vagy, és a gyerek is tőle van ráadásul, akkor biztos hogy volt már ennél nagyobb veszekedés is köztetek. (főleg ha ilyen hisztikirály az úriember) Azt hogy sikerült megoldani?
Próbálj vele beszélni, kössetek kompromisszumot, ha nem megy, akkor mondd meg neki hogy tényleg jó indok egy piercing miatt elválni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!