Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha egy lány érzékeny azt hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Saruon12 kérdése:

Ha egy lány érzékeny azt hogy lehet ki üzni belőle?

Figyelt kérdés
Nem az a bajom hogy érzékeny de ő már nagyon mert az egyik barátnője meghalt és sírt egy csomót ezen.Most meg egy másik rákos lett az miatt is sírt mert hogy meg fog halni de nem biztos hogy meg fog ha el teszi a cigaretát és el kezd jobban élni.Ő nem keres megoldásokat csak sír sír és sír ez miatt aztán abba hagyja.És velem is olyan izé tud lenni akkor utána meg mindig jön a sajnálom hogy ilyen voltam de tudod hogy........Hiába mondom neki hogy mond neki hogy neked is valami bajod lesz ha így folyton streszbe vagy.
2014. máj. 30. 14:24
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Gyökérkém, képzeld magad a helyébe, jó?
2014. máj. 30. 14:25
 2/14 anonim ***** válasza:
ne ríjá more.
2014. máj. 30. 14:26
 3/14 WheneverYouWant ***** válasza:
100%
Szerintem is te vagy a nyomorult...
2014. máj. 30. 14:26
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Te nem sirnál ha meghalt volna a barátod?Vagy nem szomorodnál el azon ha a másik rákos lenne?Rák nem vicc kategória,tudod hányan halnak bele?

Ennyire nem lehetsz érzéketlen tuskó paraszt.Gondolj már bele az ő helyzetébe is.

2014. máj. 30. 14:29
 5/14 legly ***** válasza:
100%

Ne akard megváltoztatni... Nekem is időbe telt amíg rájöttem, de nem éri meg.

Ilyenkor képzeld te is azt pl. hogy a szüleiddel ez történt... Máris ugyan az lesz mint a lánnyal, max te nem sírsz sírsz és sírsz, hanem helyette lesz az a gyomorgörcs meg az ilyen rosszullétek...

Ilyenkor ne azt várd tőle, mert ez ilyen állapotban szinte lehetetlen.

Ilyenkor az a lényeg, hogy mellette legyél, segíts neki átvészelni a nehéz időket. megváltoztatni, Ő ilyen és kész. El kell fogadni.

Privátot is írhatsz, ha gondolod.

Üdvözlettel

Legly

2014. máj. 30. 14:31
 6/14 anonim ***** válasza:

Fokhagymával.

Azért ez nem érzékenység... ember, érzésekkel, ennyi.

2014. máj. 30. 15:11
 7/14 A kérdező kommentje:
Valaki végig olvasta?Beleírtam hogy csak sír és nem keres megoldást és tisztára hisztis ki bírhatatlan. Már ő is mondja hogy túl érzékeny hisztis p*csa.Meg a rákból is meg lehet gyógyulni csak segíteni kell rajta nem pedig nappal éjszaka sírni.Én meg ha az egyik haverom rákos lenne cselekednék nem pedig éjjel nappal sírnék.
2014. máj. 30. 18:40
 8/14 A kérdező kommentje:
És ha hozzá szolok akkor már is ki akad.Aztán jön a bocsánat kéréseivel.Ez inkább már hiszti amit ő ilyenkor csinál.
2014. máj. 30. 18:41
 9/14 anonim ***** válasza:

És mi a fr.ncot csináljon a rák ellen, heh???

Mondaná egy tuti bevált módszert egy jobbára gyógyíthatatlan betegségre?

2014. máj. 31. 01:35
 10/14 A kérdező kommentje:
Igen tudok is.Mondjuk egy kicsit ár térni a cigi meg a disznó hús meg a Mcdonalds-os ételről az egészségesebb élet módhoz folyamodni.Ismerek én olyan embereket akik meg gyógyultak a rákból és természetes gyógyszerekkel.5emberrel tudok akit ismernek a szüleim hogy pl:Reggel 1mézs kenyér,2dl bor,semmi hús stb.
2014. máj. 31. 10:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!