Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vége lett 2 hete a 2 éves távkapcsolatomnak még nagyon rossz, hibáztunk mind ketten de úgy érzem én többet és ő szakított, ő kivirágzott én összetörtem barátok nem nagyon maradtak eltűntek a 2 év alatt sokat áldoztunk a kapcsolatért. Hogyan tovább?
Figyelt kérdés
2014. máj. 30. 11:17
11/14 anonim válasza:
Jó, fog szexelni mással. És? Tudom hogy ez szar érzés, velem is volt. Aztán visszajött hozzám és közölte hogy a másik sráccal szarabb volt. Ennyi...1:0 ide ;)
12/14 A kérdező kommentje:
Mondjuk persze az is igaz hogy többet nézek ki a volt páromból de mindenki más
2014. máj. 30. 15:16
13/14 anonim válasza:
Fáj a lelked, ezért sötéten látsz mindent. A szakítás is egy fajta gyász folyamat, meg kell élni. Hagyd, h fájjon, ez természetes. (Persze ne hagyd el magad, és ne ragadj bele az önsajnálatba, csak ne akarj rögtön ugyanúgy boldog lenni...idő kell hozzá)
A barátok van, h ilyenkor megfogyatkoznak... Keress valami sportot, az eltereli a gondolatodat, vagy új hobbit. És ott még barátkozhatsz is.
A szex, meg... rossz érzés lehet a gondolat, h mással van, de te is találsz majd valakit, és nem baj, ha nem úgy oldod meg a szakítást, h rögtön ágyba bújsz másokkal... (bár vana kinek beválik, én csak rongynak éreztem magam az ilyen szitunban...)
14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kedves szavakat , most tényleg rosszul jött ki a helyzet vizsga előtt voltam hála istennek sikerült , most kezdek úgy igazán önállósodni neki már nem én kellettem nem egy felé haladt az értékrendünk a gondolkodásunk ,magyarul na kimondva nem volt elég amit tőlem kapott és ez főleg az anyagias dolgok csak ilyen fiatalon még nehéz is lenne ha nem olyan családból vagy.
2014. jún. 1. 21:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!