Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én reagáltam túl? Miért nem a saját számát adta meg?
Figyelt kérdés
Nemrég alakult ki komolyabb kapcsolat a párommal, már több mint 3 hónapja ismerjük egymást. De most tudtam meg az egyik kollégájától, hogy a céges telefonszámát adta meg a párom nekem, arról keres mindig, és csak azon elérhető. Megkérdeztem tőle, mondta, van sajátja is, de azt nem akarja kiadni, én ekkor felháborodtam, hogy miért, talán van neki titkolnivalója? Erre csak annyit válaszolt, ha lenyugodtam, akkor keressem fel.2014. máj. 29. 13:38
11/19 A kérdező kommentje:
ja és gondolom az is normális, hogy a kollégájától kellett megtudnom, hogy a céges egy sima nyomógombos, amit én is látok nála, a másik egy okostelefon, és mindig azt mondja, hogy neki nem kell, mert nem értene hozzá, és a kollégája többször is látta, hogy pötyög az okostelefonján.
2014. máj. 29. 13:53
12/19 anonim válasza:
igazad van. a páromat szeretem, nem titkolok el előle olyan alapvető dolgokat, mint a telefonszámom...
13/19 anonim válasza:
Azért az a 3 hónap nem egy eget rengető idő ám...Túlreagáltad, másrészről, nem értem miért nem adta meg a magánszámát is.
14/19 A kérdező kommentje:
Titkolózott, és hazudott, és én reagáltam túl? Kíváncsi lennék, hogy az itt lévő párkapcsolatban élő emberek mennyire maradnának nyugodtak ilyen szituációban.
2014. máj. 29. 14:04
15/19 anonim válasza:
Nézd, én sem adnám ki egyből a privát számom. Az az a szám, amit a legbelsőbb kör használ. Ha bekerülsz abba a körbe, megkaphatod.
16/19 anonim válasza:
Itt bizony valami sántít! Biztos titkolnivalója van.
17/19 anonim válasza:
Kérdező, egyetértek veled is, de lehet finomabban kellett volna reagálnod, azért azt is vedd figyelembe, hogy 3 hónap, nem évről van szó, nyilván ha sok ideje titkolja, feltűnne és gyanakodnék, de még eléggé a kapcsolat elején jártok. De valahol megértem a párodat is, a fent említettek miatt.
18/19 anonim válasza:
De most megkérdeztél valamit, egy csomóan válaszolnak, és mindenkit leüvöltesz... :D Megint túlreagálod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!