Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az gáz ha zavar hogy a barátom lát meztelen nőket a filmekben?
Figyelt kérdés
2014. máj. 27. 21:46
111/118 A kérdező kommentje:
Szerintem ez olyan párokra jellemző, akik ha egyedül lennének a világon megőrülnének vagy "megfulladnának".A szabadság szó elég relatív és minden embernek mást jelent.Nekem például azt hogy vele lehetek és így ha bármilyen dolog zavarja vagy bárki a jelen életemből vagy a múltamból szívesen megszabadulok tőle, mert nem olyan fontos nekem, mint ő.És ez örömet okoz hogy ilyen könnyen is boldoggá tehetem.
2014. máj. 31. 23:56
112/118 anonim válasza:
"így ha bármilyen dolog zavarja vagy bárki a jelen életemből vagy a múltamból szívesen megszabadulok tőle"
Hát nem szeretnék a barátod lenni...Maradjunk abban, hogy ismeretlenül is megvetlek, ha ismernélek, valszeg szívből utálnálak...
113/118 anonim válasza:
Szerintem minden csajt zavar. Ma mentunk setaltunk es jott egy pic...aszonyas csaj tűsarkuban es lattam hogy nezte na engem ez is zavart az meg megjobban hogy mindez annak tudataban hogy mikor keszulodtam mondtam vegyek fel szoknyat vagy inkabb farit es. Mondja farmert legyek sportos inkabb..
114/118 mustafa33 válasza:
Az attól füg hogy áll rajtad a farmer. És mert rajtad jól áll, sportosan is szexibb vagy mint bármilyen tűsarkús nő szoknyában. Mert ha nem így lenne, nem azt ajánlotta volna a párod.
115/118 anonim válasza:
És akkor miert nezte meg azt a csajt? Jo csak egy pillanatig de akkor is... De már szóvá se tettem ne legyen balhé
116/118 mustafa33 válasza:
Megnézte és arra gondolt, hogy te százszor szebb vagy. Még jó hogy nem tetted szóvá, mert akkor esetleg arra gondolt volna, hogy te szebb vagy de ő biztos nem féltékenykedne.
117/118 A kérdező kommentje:
Szerintem azért mondta, hogy vegyél farmert mert nem akarta hogy téged megnézzenek..
2014. jún. 2. 00:06
118/118 A kérdező kommentje:
Kedves 112-es válaszoló! Valószínűleg nem utálnál mert nem szoktak utálni...és ne ítélkezz:P Szinte semmit nem tudsz rólam , azt se miért így alakult ki a gondolkodásom.Lehetett akár egy szörnyű trauma a múltamban ami által teljesen elveszthettem az önbizalmam és lehet hogy a kijelentésed, hogy utálnál csak még jobban lerombolja és depresszióba esek.. aztán meg kitudja mit csinálhatnék magammal...szóval bármilyen ember lehetek ezért ne mondj senkinek se ilyet...mert f**-t se tudsz:)
2014. jún. 2. 00:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!