Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek jó ez az összeálli...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jó ez az összeállitás? Azt szeretném elérni, h én legyek neki az est fénypontja.

Figyelt kérdés
fekete, térdig érő szoknya, hozzá vmi mintás hullahopp, hosszu, fekete csizma, felsőnek pedig egy 2 részes póló. egy ujjatlan, kicsit merészebb dekoltázzsal, de nem k.rvás egyáltalán, rá pedig egy kardigánféle, szőrmével a nyaka körül, és meg lehet kötni. ezt gondoltam felhuzni az ujévi bulira. meg persze, piros körmök, élénkebb smink, csillámokkal. a hajamat ma fogom befesteni, holnap pedig a fodrász frizurát készit, és kivasalja. a barátom meg azt mondta, h ő nem megy egy k.rvával. nem lenne egyáltalán k.rvás, sztem, csak neki akarok szép lenni. 19, l
2009. dec. 30. 16:09
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
harisnyanadrág. mondom. vmit kell huzni a szoknya alá, mert mezitláb nem mehetek. :))
2009. dec. 30. 16:24
 12/19 anonim ***** válasza:
hullahopp karika odab@sz :D
2009. dec. 30. 16:32
 13/19 A kérdező kommentje:
értsd már meg, h nalunk ezt igy is hivjak. és semmi köze a hullahopp karikahoz.
2009. dec. 30. 16:33
 14/19 A kérdező kommentje:
várom még a tippeket, ötleteket.
2009. dec. 30. 16:48
 15/19 anonim ***** válasza:

ha télleg neki akarsz szép lenni, akkor ne öltözz így fel ha aztmondta h kur-vás. kérdezd meg tőle h miben látna szívesen. ilyen egyszerű.

24L

2009. dec. 30. 17:17
 16/19 anonim ***** válasza:
Ezt mondtam én is :) De úgy látom más válaszra vársz.Gondolom arra,hogy jó lesz így és el lesz ájulva.Szerintem nem,de te tudod.Amúgy osztom az utolsó véleményét. 25/L
2009. dec. 30. 17:19
 17/19 A kérdező kommentje:
nem várok más válaszra. majd megkérdezem, csak most nem ér rá. köszi a válaszokat. csak gondoltam, ha vkinek még vmi esetleg eszébe jut. h akkor mi mást vegyek fel, vagy vmi.
2009. dec. 30. 19:39
 18/19 anonim válasza:
Hát bocsi, de nincs a fejünkben a ruhatárad. Nem tom, mit vehetnél fel.
2010. jan. 7. 21:07
 19/19 A kérdező kommentje:
mind1. elmult már az újév, és jó volt. :))
2010. jan. 8. 16:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!