Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik lányt válasszam?
Figyelt kérdés
Nagyon nagy f***kalapnak fogtok tartani, és van benne valami, de lenne egy fontos kérdésem. Van két lány az iskolámban, mindkettő nagyon aranyos és szép is (tehát tetszenek). Az egyik nagyon szép, kedves, és még szűz, szóval ártatlan csajszi. A másik lány is nagyon szép, habár az első szebb (tudom, ennek nem kéne túl sokat számítania, de én ilyen vagyok), de nagyon kedves ő is, tudtommal nem szűz és elég nyilvánvalóan nyomul rám. Az első ugye csak jól érzi magát velem, de nem tudom hogy akar-e valamit, a másodikról meg tudom hogy akar. Segítsetek, légyszi! Ja és 17/f, a lányok 15 és 16 évesek.2014. máj. 27. 17:36
11/12 A kérdező kommentje:
A másodikkal sokkal simábban menne a kapcsolat, de igazán az elsőnek örülnék. Amúgy a dolgok úgy történtek, hogy az elsőt teljesen elfelejthetem (legjobb barátom kavarni kezdett vele, köszi utólag is..). Mostanában inkább kerüli a velem való találkozást, pedig nem tudom hol rontottam el. A másodikkal viszont egyre jobban vagyok, szóval ő lesz a nyerő.
2014. máj. 28. 19:04
12/12 anonim válasza:
Király!
Mikor majd a másodikat húzod, gondolj arra hogy azért mégis csak jól alakultak a dolgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!