Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket bántana, ha a férjetek meztelen női képeket töltene le a netről? Beszélgettünk róla, de engem bánt, hogy más csajok képeit nézegeti. Tudom, hogy szeret és hogy sose csalna meg, de rosszul esik. Nálatok volt ilyen helyzet? Hogy kezeltétek?
Ez fas*zság.
Csak annyit kell tenned, hogy te is letöltesz jó testű, tök pucér pasikat a netről, sőt még a szekrényedet is poszterezheted vele.... a jó pasikat meg jól nézd meg....
akkor talán észreveszi magát...
Ha meg nem, akkor hagyd, de én a te helyedbe tartanék a egy-két meztelen pasis (fütyist!) posztert:D
2: ha minden pasi egyforma, miért válogattok? :)
eredeti kérdés:Amúgy szerintem ez olyan dolog, hogy az ember megnéz egy szép nőt, mint egy szép autót. Attól még téged szeret. Amúgy ha érdekel, nézegess te is szép pasikat és kész. Miért ne?
a kép nézegetés nem megcsalás, engem csak annyi zavarna ebből az egészből. h igényes férfiember ne ilyen photoshoppolt műnőkre verje a farkát, mert ez annyira szánalmas és kicsinyes sztem. 15-16 éves korosztály mániája. és érett férfiember már ne csináljon ilyeneket, ettől nekem alacsonyodna a szememben.
és ellehet rajta gondolkodni, aki aztzírta h úgyis ő a tökéletes nő a párjának...hogy akkor vajon miért néz teljesen más kategóriája nőket a neten, mint amilyen a barátnő. ha arra izgul akkor miért nem olyan lányt választott barátnőnek? ja mert nála nemlettvolna esélye.....?
Hihetetlen ahogy a nők próbálják megmagyarázni a férfiak gondolkodását. (fordítva is az vszínű) Ti komolyan azt hiszitek, hogyha ti majd tiltakoztok akkor a férjetek/barátotok majd nem néz meg többé soha senkit?
Miért akarjátok még a gondolataikat is kisajátítani, szabályozni???? Ha szeret titeket akkor nem azért nem fog megcsalni mert ti azt mondjátok, hogy ne! Ha meg megcsal akkor nem szeret eléggé!
A kép/videó nézés az nem megcsalás viszont pótol egy olyan élményt amit nem tehet meg. Szerintem.
Inkább örülnöd kéne, hogy felizgul a férjed, aztán jobban gerjed rád is.
Egyébként benned van a hiba, hogy ezt rögtön fenyegetésként fogod fel. Alacsony az önbizalmad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!