Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párom mért nem engedi hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom mért nem engedi hogy masszírozzam?

Figyelt kérdés

svédmasszást tanulok és gyakorolni kéne minél több emberen és párom nem engedi hogy rajta gyakoroljak :(

mindenki akin eddig gyakoroltam azt mondta hogy jól csinálom, és egyre jobb leszek

párom elismerésére is szükségem lenne de egyszerűen mikor szóbakerül hogy megmasszíroznám összeveszünk

mit csináljak hogy engedje?

drága anyósjelölték ellenzik az egészet és hülyeségnek tartják mert feléjük (távkapcsolat) nem szokás masszíroztatni és telebeszélik barátom fejét is hogy felesleges ezt csinálnom csak pénzkidbás meg nem fogok tudni elhelyezkedni vele sehol

2014. máj. 26. 21:43
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Hát, ha akarsz rajtam gyakorolhatsz. olyan merevek az izmaim úgyis...
2014. máj. 26. 21:45
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Melyik városban vagy? Tényleg komolyan kérdezem, mert marhára fáj a nyakam meg a vállam már hónapok óta... Viszont a pasid meg idióta, én imádnám, ha a barátnőm masszírozna, sajnos a legtöbb nő ebben béna. :/

Az anyós meg menjen a búsba, nem ő él veled, hanem a fia. Foglalkozzon a saját életével... Egyébként meg csak a hülye hiszi, hogy ezzel nem lehet keresni.

2014. máj. 26. 22:07
 3/5 anonim ***** válasza:
74%

Masszőrként mondom, hogy tényleg nem lesz gyalog-galopp az elhelyezkedés. Svédet már minden jöttment tudja, van aki papír nélkül. 10 masszőri munkából 8 erotikus, szex mentes, de minden más van, happy finish.

Alkalmazotti masszőr állás kb felejtős, max wellness szállodákban vagy Egészségügyi intézményben tudnál elhelyezkedni.. ha felvesznek, viszont utóbbihoz kevés csak a svédmasszázs. Marad a vállalkozói lét, helybérléssel meg vendégkör építéssel. De ha a saját párodat képtelen vagy rávenni a masszázsra, akkor mi lesz egy teljesen vadidegen emberrel?!

Én személy szerint 5000 szórólapot szórtam szét Budapesten 2 héttel ezelőtt mint frissen nyílt masszázs és szépségszalon, és 0 ember hívott eddig.

Persze ha van tested és gyomrod hozzá, akkor erotikus masszázsból biztos lesz vendéged és megélhetésed. Sok a beteg lelkű ember ki ezért fizetni is hajlandó. viszont ha nincs, akkor fel kell kötni a gatyát. Nem egy hiányszakma!

2014. máj. 26. 22:10
 4/5 A kérdező kommentje:

3

a svédmasszás után ha jól tudom lehet még tovább tanulni ez csak egy alapot ad pl a gyógymasszőrhöz amiből itt kevés van

tudom hogy nem könnyű elhelyezkedni de azért megpróbálkozok majd vele ha oda kerül a sor, egyenlőre még tanulok

erotikus masszázst meg nem vállalok senkinek, még ha a testem meg is lenne gyomrom nincs hozzá....

2014. máj. 26. 22:17
 5/5 A kérdező kommentje:

párom teljesen elzárkózik attól a gondolattól hogy máshoz hozzá kelljen érnie (akit nem ismer)

a vendégkör meg olyan emberekből áll akik szeretnék hogy hozzájuk érjenek különben mi értelme lenne az egésznek?!

2014. máj. 26. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!