Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Levakarhatatlan exet hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Levakarhatatlan exet hogyan lehet lekoptatni?

Figyelt kérdés
Elmondtam neki, hogy vége, de nem képes megérteni. Állandóan hívogat, smst ír, fenyegetőzik, hogy felköti magát, bőg a telefonba. Pedig ő volt a hibás, mert bár sok esélyt kapott, de megint kiderült, hogy a pofámba hazudott. Próbáltam neki már nagyon sokszor elmagyarázni, hogy értse meg én már nem bízok benne, de állandóan azt hajtogatja hogy majd megváltozik, mert szeret. Már az agyamra megy. SOS!
2014. máj. 26. 20:47
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Fiú vagy lány vagy?
2014. máj. 26. 20:49
 2/12 anonim ***** válasza:
hagyd békén ha ez őt felvidítja h hivogat de ne vedd fel az ő pénze fogy most mit lehet vele tenni ne is foglalkozz vele csak éld az életed nélküle :)
 3/12 A kérdező kommentje:
"Férfi" 25 éves
 4/12 anonim ***** válasza:
Sírj neki te is a telefonba hogy ha nem képes békén hagyni te is felkötöd magad..
2014. máj. 26. 20:50
 5/12 anonim ***** válasza:

Te hány éves vagy?

Elég egyszerű elmagyarázni, hogy kopjon le..

2014. máj. 26. 20:51
 6/12 anonim ***** válasza:

szerintem a kérdező csak lány lehet

a fiúknál természetes hogy hazudnak, ezen ne akadj ki

2014. máj. 26. 20:51
 7/12 anonim ***** válasza:
Bocs, hihetetlen hogy ennyire fiúsan viselkedik egy lány. Megfordult a világ
2014. máj. 26. 20:53
 8/12 A kérdező kommentje:
23 éves vagyok. Nem olyan egyszerű neki elmagyarázni, mert együtt laktunk. Annyit sikerült elérnem, hogy már nem lakik itt, de a cuccait nem hajlandó elvinni. Ismerem az egész családját, eljegyzés is volt, ezért kicsit bonyolultabb a dolog.
2014. máj. 26. 20:54
 9/12 anonim ***** válasza:
Erről egy jogászt kérdezz meg, de nem vagy raktáros, nem kötelességed őrizgetni a cuccait
2014. máj. 26. 20:56
 10/12 anonim ***** válasza:
Küldd a szüleihez a cuccait.
2014. máj. 26. 20:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!