Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jobb lett volna hogy ha pszichopatának születtem volna legalább akkor senki irányába nem lennének érzéseim és nem érne csalódás ami a kapcsolatokat illeti?
Figyelt kérdés
L/242014. máj. 26. 16:34
11/11 anonim válasza:
Hogy jobb lenne-e neked, azt nem tudom. Negatív tapasztalat szerintem úgy is érne téged, hogy fájna-e azt nem tudom. Nekem volt egy ilyen pasim, akinek tényleg nem voltak érzései. Szörnyű volt vele. Azt szoktam csinálni, hogy igyekszem nem hamar beleszeretni az egyénekbe. Az talán segíthet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!