Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, örülnétek, ha találnátok egy olyan fickót, aki nem akar folyton szexelni?
Nem. Én inkább egy olyannak örülnék, aki kellően fel tud izgatni, orálisan kielégít, és tud hüvelyi orgazmust okozni.
Tudom, most a sok fa$zagyerek azt gondolja, áh, csak ennyi, ez nem nagy dolog.... De, az...
Döbbentes a kérdés. Már nem az első ezzel kapcsolatban.
Az én férjem megelégszik a havi eggyel,és ez számomra siralmas.40 évesek vagyunk.Még mindig igényelném legalább a heti 2-t.Én dolgozom többet,ő általában 2-kor végez,én látom el a háztartást,nevelem a gyereket,ő alig vesz részt valamiben,tehát nem hulla fáradt.Szeretője sincs,itthon tévézik állandóan,nem jár el sehova.
Mégsem írok ki idióta kérdést,hogy minden pasinak ennyi az igénye?!Nem hiszem,csak én jól kifogtam :(
22-es vagyok.Több mint egy ėv telt el a vålaszom ôta.Hidd el, mindent prôbåltam, szexi fehėrneműk,szex az erdőben, nőtt havi 2-3-ra.
Aztån milyen az ėlet,most nyåron megcsalt, kidobtam.A csajnak is kevės volt a fėrjem.Nemrėg dobta.Most nekem könyörög, hogy fogadjam vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!