Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mégis mit vár el tőlem?

Figyelt kérdés

Összevesztünk. Hülyék voltunk. A lényeg: Későn írtam Neki sms-t, hogy késni fogok /volt rá okom/ (illetve pont akkor, mikorra meg volt beszélve a találkozó), de mivel ő mindig késik, úgy voltam vele, hogy nem baj. Kb. 5-10perc múlva felhív, hogy mégis hogy gondolom én ezt, miért nem írtam bele az sms-be, h miért kések, ő már fel van öltözve, el van készülve, most vetkőzzön le? (Megjegyzem, bérházban laknak.) Mondtam neki, hogy jaj, mibe telik levetkőzni? Erre azt kapom, hogy: "hát kapd be" és lerakta a telefont.

Mikor érte mentem, már akkor furcsa volt a hangulat, leültünk itthon tévét nézni, mikor vége lett a filmnek, megkérdeztem, hogy na most melyiket akarod nézni? Mondta, hogy rtl-t, engem nem érdekelt, mert valami jackie chan-es film volt, leültem hát gépezni. Ekkor neki minden baj volt, hogy kopogok a körmömmel, hogy gépelek, hogy dúdolok, minden! Közöltem vele, hogy unatkozom, erre csak annyit kapok, hogy "mégis mit vársz? dugjalak meg itt helyben?"

Na onnantól nem szóltam hozzá, filmezett én meg gépeztem. Másnap reggel, OKKAL, be voltam sértődve, igazából ő sem akart hozzám szólni, én sem hozzá, majd megkérdeztem a kocsiban, hogy miért kellett ezt csinálni, mi baja van? Azt mondta, hogy semmi. Mondom jó és ott hagytam.

Írtam neki iwiw-en, elmagyaráztam, hogy most min volt a veszekedés és, hogy mennyire szánalmas és tanuljon meg velem normálisan beszélni. Nem írt vissza rá semmit!

Hajnali 1-kor írtam neki sms-ben, hogy "Nem tudok miattad aludni!! :(", erre visszaírt, hogy "Egyenlőre még én sem alszom", erre visszaírtam, hogy "na ettől most sokkal jobban vagyok...:S" és így be is fejeztük.

Én komolyan nem tudom mit vár tőlem! Ez a kis hülye sms, hogy nem írtam bele, miért kések, annyira nagy probléma??? Miért csinálja ezt??? Előtte olyan jól megvoltunk, egész Karácsonyt náluk töltöttem, boldogok voltunk!

19/l és 20/f

2009. dec. 30. 09:55
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:

Most nem tudom mi ütött belé, de hiába kérdeztem, hogy mi baja, azt mondta mindig, hogy semmi!

Nem szokott ilyet csinálni, már az sms után a telefonban is tök idegesen hívott fel... Nem értem.

2009. dec. 30. 09:58
 2/12 anonim ***** válasza:

lehet,hogy csak nekem nem derült ki,hogy te vagy a lány?

am nem lehet,hogy túl sok időt töltöttetek együtt,ésmost a másik fél úgy érzi,jhogy megfullad,és kellneki egy kis egyedüllét? hagyd egy kicsit,ahogy látom ő is szeret,csak picit sok volt az együtt töltött idő

meg fog nyuoadni és újra minden rendben lesz,csak légy türelmes

2009. dec. 30. 10:02
 3/12 A kérdező kommentje:

Bocsi, nem írtam, én vagyok a lány!

Az oké, de akkor miért nem mondja, hogy bocs, most ne talizzunk?? Akkor nem lenne az egész! :(

Köszi a válaszod, amúgy!

2009. dec. 30. 10:03
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj de ez a fiu elég bunkón viselkedik!Detto mint a barátom akivel tegnap vége lett na lényeg a lényeg!Ne csinálj semmit!Várd meg mig ő cselekszik!!Mert ha azt hiszi hogy te jobban szereted mint ő téged akkor nem kell megküzdenie érted és elfog hagyni
2009. dec. 30. 10:04
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

elég gyerekes a srác.... legalábbis az alapján amit leírtál.

Én is hagynám a saját levében főni. Gondolkodjon el azon hogy mit is csinált. És nehogymár neked legyen lelkifurkád :S

24/F

2009. dec. 30. 10:13
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Én már onnantól nem foglalkoznék vele amikor azt mondta, hogy kapd be! Hát kije vagy neki? Hagyd a fenébe.!
2009. dec. 30. 10:24
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
hát elég bunkó :S
2009. dec. 30. 10:36
 8/12 anonim ***** válasza:
bűntudata van így akarja magát leplezni, tuti h megcsalt!!!nekem elhiheted pszichológiát tanulok...bocs h ilyen egyenes voltam:/
2009. dec. 30. 11:49
 9/12 anonim ***** válasza:
ja mégvalami én a (pszicho vok)ne rohand le megcsaltál meg ilyenek??!!!!!vezesd rá és akkor rájössz h mi az igazság!!!vagy próbálj közeledni hozzá de ne megbánással, és ha még ezután is mogorva lesz akkor én azt ajánlom h ne pazarold rá az idődet.....
2009. dec. 30. 11:53
 10/12 A kérdező kommentje:

:) Én elhiszem, hogy pszichológiát tanulsz, de hogy nem csalt meg az 100%. Nincs is alkalma rá! :) Vagy otthon van vagy Velem. Tudom!

Egyébként köszönöm a válaszokat, én most már nem keresem, majd Ő fog!

2009. dec. 30. 12:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!