Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fél évesek leszünk, mit vegyek neki ajándékot?
Figyelt kérdés
én 18/f ő 16/l2009. dec. 30. 09:16
1/3 anonim válasza:
sztem inkább csinálj.
közös képekből dvd-t vagy közös képből párnahuzat.nagy divat most a hógömb is(abba is lehet rakatni képet)
gyertyafényes vacsora,egy ruha amire rég vágyik..szal vmi ilyesmi.
remélem segítettem:)
17L
2/3 anonim válasza:
Vegyél neki egy szép fehérneműt. Vidd el vacsorázni, majd menjetek haza. Ott add oda neki az ajándékot, küld a fürdőbe, hogy ott bontsa ki, majd súgd a fülébe, hogy a szobában várlak. Amíg készülődik, gyujts meg pár gyertyát és úgy várd egy üveg pezsgővel és 2 pohárral.
Tuti sose felejti el.
3/3 anonim válasza:
fél évesre miért veszel neki a jándékot? :O jézusom...akkor már minden félév elteltével fogsz? sztem ne vegyél neki semmitsem. töltsétek együtt azt a napot, szeretgessétek egymást és emlékezzetek vissza arra a napra amikor összejöttetek. majd max 1 évesre vegyél neki valami kis apróságot, de utána se érdemes venni mindig.mi is most lettünk 1 évesek, és nem vettünk semmit, mert számomra és számára én ill. ő az ajándék hogy vagyunk egymásnak. anyáék 15 éve házasok, akor minden évben venniük kellett volna ajándékot? xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!