Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, tulajdonképp miért is nem élnétek szexmentes kapcsolatban?
Kedves Kérdező!
Nekem egyáltalán nem baj vagy rossz, hogy szexelni akar "az a fránya him"......hiszen ha elolvastad volna a kommentemet abból tisztán látszik, hogy én élvezem :)#5
De nem akarnak kibújni alóla épp ez a lényeg hát nem érted?
Ezeket a nők miért nem szeretik a szexet típusú kérdéseket mind te írod ki?!
"hiába próbál a nő kibújni alóla folyton"
Ezt a megállapításodat általános érvényű igazságnak tartod, vagy a saját személyes tapasztalatod a te eddigi kapcsolataidban?
költőnő, ha azt írom, igen, elhiszed? És ha azt, hogy nem?
01:19
általános érvényű igazságnak, hiszen ez másoknál is előforduló jelenség
Hát én nem tudom te milyen körökben mozogsz,.én egy ilyen nőt nem ismerek. Mmint szüleink generációját hagyjuk, nekik a szex még tényleg kötelesség volt sok esetben, s néha még ma is az.
De leírtuk már többen is ezerszer:
A JÓ szexet a nők is szeretik, igénylik.
Én nő vagyok, és nincsen nálam a bölcsek köve, de szerintem ha egy nő egészséges testileg-lelkileg, a párkapcsolat alapvetően harmónikus egyéb téren (is), akkor ő is is ugyúgy vágyik arra, hogy szeretkezzen a párjával, mint fordítva - feltéve, ha az neki TÉNYLEG jó.
Ha egy nő folyton, vagy gyakran próbálna "kibújni alóla", akkor szerintem a férfinak érdemes lenne nem a mennyiség, hanem inkább a minőség irányában elkezdenie kutakodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!