Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, tulajdonképp miért is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, tulajdonképp miért is nem élnétek szexmentes kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Nyilván most azok lesznek többen, akik élnének, de momentán nem őket kérdezem.
2014. máj. 25. 08:01
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Megfordíthatom a kérdésedet, és megkérdezhetem, hogy te el tudnád-e képzelni, hogy szexmentes kapcsolatban élj egy nővel, és ha igen, miért?
2014. máj. 25. 20:47
 12/20 A kérdező kommentje:
Nem tudnám elképzelni, mégpedig azért nem, mert nekünk férfiaknak igényünk van rá, teli vagyunk tesztoszteronnal, sokszorosa van bennünk, mint a nőkben, ami azt eredményezi, hogy igen gyakran a szexen jár az eszünk. Ettől én sem különbözöm. ezért - sajnos - nekem is van rá igényem. Szerintem egy férfi szemszögéből egy kapcsolathoz igenis hozzátartozik a szex, hiába próbál a nő kibújni alóla folyton.
2014. máj. 26. 19:34
 13/20 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Nekem egyáltalán nem baj vagy rossz, hogy szexelni akar "az a fránya him"......hiszen ha elolvastad volna a kommentemet abból tisztán látszik, hogy én élvezem :)#5

2014. máj. 26. 19:51
 14/20 Költőnő? ***** válasza:

De nem akarnak kibújni alóla épp ez a lényeg hát nem érted?

Ezeket a nők miért nem szeretik a szexet típusú kérdéseket mind te írod ki?!

2014. máj. 27. 18:16
 15/20 anonim ***** válasza:

"hiába próbál a nő kibújni alóla folyton"

Ezt a megállapításodat általános érvényű igazságnak tartod, vagy a saját személyes tapasztalatod a te eddigi kapcsolataidban?

2014. máj. 28. 01:19
 16/20 A kérdező kommentje:

költőnő, ha azt írom, igen, elhiszed? És ha azt, hogy nem?

01:19

általános érvényű igazságnak, hiszen ez másoknál is előforduló jelenség

2014. máj. 28. 19:21
 17/20 Költőnő? ***** válasza:

Hát én nem tudom te milyen körökben mozogsz,.én egy ilyen nőt nem ismerek. Mmint szüleink generációját hagyjuk, nekik a szex még tényleg kötelesség volt sok esetben, s néha még ma is az.

De leírtuk már többen is ezerszer:

A JÓ szexet a nők is szeretik, igénylik.

2014. máj. 28. 19:33
 18/20 anonim ***** válasza:

Én nő vagyok, és nincsen nálam a bölcsek köve, de szerintem ha egy nő egészséges testileg-lelkileg, a párkapcsolat alapvetően harmónikus egyéb téren (is), akkor ő is is ugyúgy vágyik arra, hogy szeretkezzen a párjával, mint fordítva - feltéve, ha az neki TÉNYLEG jó.

Ha egy nő folyton, vagy gyakran próbálna "kibújni alóla", akkor szerintem a férfinak érdemes lenne nem a mennyiség, hanem inkább a minőség irányában elkezdenie kutakodni.

2014. máj. 28. 22:05
 19/20 Hanariko ***** válasza:
Másoknál is előfordul, sőt, sok kapcsolatban, de nem mindegyikben. Én se értem mostanában ezeket a "a nőknek nyűg a szex" és stb. kérdéseket. Régen volt divat ez a megítélés, meg is jelent róla egy könyv, úgy látszik ezt még néhányan komolyan gondolják, vagy ezt tapasztalják. De ha egy nőnek nyűg a szex, az nem biztos, hogy az Ő hibája. Lehet a férfi, illetve mindenkét fél hibája is. Vagy egyiküké sem, pl. nem illenek össze, mások az igények. Meg kell találni azt, akivel jó. :) Persze vannak az aszexuálisok, de az megint más kategória, az pláne nem érvényes mindenkire.
2014. júl. 16. 19:26
 20/20 anonim ***** válasza:
Mert egy normális kapcsolatban kívánjuk egymást, és kínzás, ha nem elégíthetem ki a vágyaimat életem szerelmével.
2014. júl. 17. 19:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!