Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hasonlítok Jennifer Lawrence-re?
2014. máj. 24. 22:39
11/25 anonim válasza:
Kapd be! Jennifer egy istennő, és egy színészzseni. Fura ízlés kell ahhoz, hogy szebbnek lásd a hétköznapi tini p*csákat, amilyen a kérdező.
12/25 A kérdező kommentje:
Elég IQ huszárnak kell lenned ahhoz hogy valakiről egy kép alapján ítélkezz.
2014. máj. 24. 22:56
13/25 anonim válasza:
Szerintem Kaley Couco-ra hasonlítasz :)
14/25 anonim válasza:
#8-as vagyok és a #11-esnek írom:
Mint írtam, nekem 2 teljesen ismeretlen lány van a képeken. De a jobb oldali csajnak (pláne a 3. képen) úgy tűnik, mintha a az is nehezére esne, hogy egyenesen nézzen.
Oké, hogy a bal oldali lány képei is Photoshopoltak (az 1. elég amatőr módon), de még így is sokkal kecsesebb vonásai vannak. Jennifer inkább amolyan jóféle falusi fejőnőnek néz ki :D
16/25 anonim válasza:
Szerintem is szebb a kérdező... attól, hogy Neked más az ízlésed még nem kell lecseszni a másikat.:P
17/25 anonim válasza:
egy picit....de
anyááám, de jó csaj vagy!!!
18/25 anonim válasza:
Nem a képből vontam le a tanulságot kiscsillag, hanem a kérdésedből. Aki celebekhez hasonlítgatja magát, az csak egy hülye p*csa lehet.
19/25 A kérdező kommentje:
Ahogy érzed
2014. máj. 24. 23:50
20/25 anonim válasza:
Ja. De tudod, még ki jutott eszembe?:) Kaley Cuoco, nézd meg!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!