Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek micsináljak? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
a barátom és én most vasárnak lesznk 4 hónaposak én 15 vagyok ő 17 . ebben a hónapban veszítettem el vele a szüzességem mert eddig midnen tökéletesnek tűnt és tényleg megbíztam benne és ez a bizalom kölcsönös volt eddig minden tökéletes volt, 3 hónapig de most azt vettem észre hogy mióta megtörtént december elején az első eggyüttlétünk azóta már inkább a barátaival van meg velem is mert egy a baráti körünk. (én alkalmazkodtam hozzá) de hiába van velemis nemis beszélget velem csakha senkivelsem beszélgetek kérdezgeti mibaj van meg néha egyegy csók de ennyi kettesben csak akkorvagyunk ha éppen szexuálisan vagyünk együtt. egyébként meg nagyon keveset. aZT szeretném hogy a kapcsolatom olyan legyen mint régen emrt nemhiszem hogy a barátom nem szeretne csaképp nem veszi észre mi a problémám ha pedig célozgatok vagy panaszkodok azt egyböl idegesitő nyávogásnak veszi. és néha télleg igaaz lehet de sajnos képtelen vagyok leállni az állandó idegeskedéssel kérlek segítsetek mti tegyek most hogy visszaálljon a régi rend?(bocsi hogy sokat irtam csak szeretném ah minél tisztábban látnád a helyzetemet)
2009. dec. 29. 22:28
 1/9 anonim ***** válasza:
Mi van, ha csak "arra" kellettél Neki?
2009. dec. 29. 22:30
 2/9 anonim ***** válasza:
Egszerű, az eset óta megváltoztál, másképp látod a dolgokat, csak nem tudsz róla...
2009. dec. 29. 22:32
 3/9 anonim ***** válasza:

beszélj vele. bártan mond el neki h ug yérzed valami nem stimmel, hogy mintha megváltozott volna azota...

mond el neki, ne dúzzogj ezen:)

szerintem semmi nem rosszabbodott. csak lehet nemtudja hogy kezelni h megtörtént és mivel pasibol van, igy reagál. volt részem ilyesmiben. mond el neki, de ne hibáztasd közben, ne azt vegye le h b*szki mia franc bajod van" hanem h te furának tartod ezt a helyzetet.

:) nemlesz itt baj.

beszélgess vele, mond meg neki h kicsit több idöt is fordithatna rád - amikor kettesben vagytok, összebujhattok, nyalifalizhatjátok egymást. ha jól adod elő akkor benne lesz:D

17/L

2009. dec. 29. 22:34
 4/9 A kérdező kommentje:
nem , nemhiszem mert már 1 éve nem volt senkije vele viszont 1 évig volt együtt (vele feküdt le először)azóta nemvolt együtt senkivel és ez nem hazugság mert ismerem 2 volt barátnőjét is...bár az megtörténhethogy kivolt "éhezve" de akkor szerintem 3 hónapig nem húzta volna ki szerelem nélül
2009. dec. 29. 22:35
 5/9 A kérdező kommentje:
az előző komment az első válaszadónak szólt
2009. dec. 29. 22:35
 6/9 anonim ***** válasza:

pedig ez a helyzet

nehéz elhinni 15 évesen, de hát így jártál

2009. dec. 29. 22:58
 7/9 anonim ***** válasza:

ajj nemááár.

hát hogyne . majd kibir nemtom hány honapot csak hogy meghúzzon... ajj nemár. akkor két hét alatt talál mást is aki rövidebb idö alatt szétteszi a lábát.

azóta volt valami?

hát mássz rá te. kezdeményezz!!!!! majd elválik mi történt, de ahoz beszélgetni is kellene. és ha jól alakult a beszélgetés akkor teperd le, ha nem akkor meg ... tudod te mit kell tenni.:)

sok sikert:D

asszem a 2 v 3 válaszoló vtam. a 17 éves csaj.:D

2009. dec. 30. 08:58
 8/9 anonim ***** válasza:

miből gondolod, hogy közben nem huzogatott másokat is?

ringassátok csak álomba szegény lányt, ahelyett, hogy felnyitnátok a szemét...

2009. dec. 30. 11:51
 9/9 A kérdező kommentje:
jogos.. de akkoris énbasztam el a volt nőjéhe alánk tett telibeszélte a fejét énemg őt hibáztattam mindenért és emgromlott minden azótamár vége..:( sajnos..csak pótlék voltam neki szeretnék tullépnio de nemmegy sajnos ezvan..rosdsz emberrel vesztettem el a szüzességem ienek a buta fiatalok..sajnos közéük tartozom..de nemvolt ráirva a palira hogy ien és nemisvolt ien a haverok emgváltoztatták:(
2010. jún. 20. 00:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!