Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm lefogyott 15kg-t, mert nem volt magával megelégedve. Nagyon büszke vagyok rá. De?
Nem erre gondolnék először. Azt mondod nem volt megelégedve magával. A nagy kérdés, hogy miért nem. miért alakult ki ez a véleménye magáról? Esetleg a +15 kilóval tényleg kicsit túlsúlyos volt, amit szeretett volna visszább venni? És a még nagyobb kérdés, hogy hogyan tovább? Szerinte túl "pufi" volt, leadta a 15 kilót, most jól érzi magát így, és éli a normális életét, vagy még mindig szeretne fogyni, mert szerinte lenne még mit leadni? (kezdődő anorexiát sejtető testkép zavar?) Szerintem elsősorban arra figyelj, hogy most már sovány, ne akarjon tovább fogyni, ne kerüljön bele az ördögi körbe, ne legyen végül anorexiás. Ha így ő jól érzi magát és nem akar tovább fogyni, akkor nincsen teendő. Bár lehet mondani, hogy szerinted úgy is szép volt. (de tartsd tiszteletben a döntését) Csak akkor szólj bele ha már árt neki ez a fogyózás.
Mellesleg szerintem a nőkben van egy "diéta gén", mert valami nem specifikus sport a nőknél az állandó diéta :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Helyes, helyes, tessék szép nőiesen formásnak lenni :))))
15 kiló a kib...szott sok! Gondolom szépen megereszkedett mindenhol a bőre. Lógó, összement csöcsök...
Sosem értettem miért büszkeség a fogyás. A nem-elhízás sokkal inkább az lenne. Bár ez is csak a dagik önajnározása, amit sosem fogok megérteni.
Kedves 7es válaszoló: ha nem egyszerre, hirtelen, egy éhezéses diétával adta le azt a 15 kilót, hanem egészséges étrenddel és rendszeres sporttal, akkor nem lóg rajta semmi. A bőr rugalmas.
Kedves kérdező: Szerintem ilyen miatt ne aggódj, ahogy az előttem szólók is írták, ezt ő magáért tette, és ha így jól érzi magát a bőrében, akkor erősítsd meg ebben, és örülj vele együtt. :)
Na, pont ezért félek lefogyni...:((( Nem tudom miért nem jo a szép, karcsu.
Magànak akar tetszeni, akàrcsak én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!