Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, ez miért gondoljátok így teljesen természetesnek?
Ott a pont a 4-esnél...:D Én sem találkoztam olyan pasival aki ne akarna :D A párom még hulla fáradtan is képes, ha ránk jön ;)
L24
"Aki meg azt írta, hogyha egy férfi nem akar a nővel szexelni, ott baj van, akkor annak még nem volt kapcsolata.
Szerintem normális ember nem akar folyton szexelni, nem mindig van kedve/hangulata hozzá."
Ez teljesen természetes, én ezt arra értettem, amikor valaki egyáltalán soha nem akar lefeküdni valakivel. És én soha nem tennék ilyet a párommal, hogy kirúgom miatta, bár igaz, nekem tényleg nincs is párom :)
És szívből sajnálom a kérdezőt, remélem kibékültök, és rendben lesz minden :)
eh buta kisfiu vagy még, hagyd a pàrkapcsolatosdit, a kisvonatod tologasd inkàbb:D
Képzeld mi sem dugunk àllandoan és volt hogy ritkàs volt a szex, de ettöl nem dobom ki a pàrom mert szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!