Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőm nem szeret vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm nem szeret vagy szerelmes?

Figyelt kérdés
A barátnőmmel volt egy kis vitánk és én jobban szeretem én tervezek vele jövőt és tényleg nagyon nagyon szeretem és nem tudnák nélküle élni de összevesztünk és most már nagyjából minden rendbe de azt mondta hogy az a külömbség kettőnk között hogy "én szeretem őt ő meg csak szerelmes belém, én tervezek vele jövőt ő meg csak álmodozik, én nem tudnák nélküle élni ő meg szabad szeret lenni és senkitől sem függeni de el hagyni sem akar mert elmodása szerint szeret"
2014. máj. 23. 17:01
 1/3 anonim ***** válasza:
Éretlen. Jó neki, hogy vagy, kedvel téged, akár még az is igaz lehet, hogy szeret, de egy-két éven belül elhagy, hogy kiélhesse magát, mert még egyértelműen nem akar elköteleződni.
2014. máj. 23. 17:04
 2/3 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm, de elhagyni sem akar és én sem őt én konkrétan nem tudnák nélküle élni, :(( van valamennyi esély hogy hosszútávú legyen ez a kapcsolat?
2014. máj. 23. 17:08
 3/3 anonim ***** válasza:
A kérdésed alapján sokkal többet vársz te ettől a kapcsolattól, mint ő. Ha ez részéről nem változik, akkor szerintem kicsit vegyél vissza, mert ezzel csak még hamarabb fogod elüldözni. Ráadásul ha olyanokat mondasz neki, hogy nem tudsz nélküle élni, miközben ő tisztán kinyílvánítja azt, hogy szabad szeretne lenni és nem tőled függeni vagy akárki mástól, csak azt éred el, hogy boldogtalanul és benne marad ebben a kapcsolatban, hiszen fél, mit tennél magaddal pl., ha ő nem lenne neked már...
2014. máj. 23. 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!