Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok Ti milyen magas pasival járnátok?
Férjem 190 , én 175 vagyok. Ez pont jó.
Régebben jártam 176 centissel, és 195 centissel is 2x :D
Előbbi alacsony, utóbbi klassz volt:) de a 190 nekem pont jó.
Egyébként nekem a FÉRFI 185 -nél kezdődik.
16.
Én sosem mondtam hogy a magasság nem számít. Nálam számít, őszinte voltam...lepontoztak érte. Hurrá őszinteség.
Mellesleg van 165 centis pasi ismerőseim, És 170 centis pasi ismerősöm is. Mindegyiknek van párja évek óta. Szóval ha nem a magas lányoknál kezdesz ami nagyrészt esélytelen, akkor simán....
Ha az alacsony lányok is visszautasítanak, akkor ott veled van baj, nem a magasságoddal.
Egy 175cm magas nő.
Persze, mert ezt ti úgy is jobban tudjátok, akkor lássunk csak néhány cikket:
Szóval erre, akkor mi a magyarázat. Számtalan ilyen cikk kering a neten. Azt is érdekesnek találom, hogy amikor nyáron hosszabb időt töltök szabadban emberek között kb 1 kezemen meg tudom, számolni hány alacsony <175cm férfit láttam nővel az oldalán. Ellenben a 180cm plusz-os férfiak közül 1-2-t láttam csak egyedül sétálgatni.. Persze ez is csak a véletlen műve ugyen.. vicc.
Szóval törpeként 170cm nincs sok esélyed a "nők"nél, még a 155cm-es is MIN 175cm- írt és ez tömegesen jellemző gondolkodásmód nem csak 1-2 ilyen eset. A társkereső oldalakon is 175cm a MINIMUM magasság amit kiírnak az oldalra, persze ez is csak optikai csalódás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!