Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm el akar hagyni. Mit tegyek? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
A barátnőmmel 6 hónapja vagyunk együtt és nagyon sokat bántottam szavakkal és már nem érez irántam olyan szeretetet pedig én nagyon szeretem és azt mondta lát változást de nem tudja elfelejteni amit tettem és lehet szakítani akar velem :(( meg ő szeret szingli lenni vagyis ha nincs korlátozva,én meg próbálom nem korlátozni alig beszélünk meg minden barátkozhat fiúkkal stb,. de én iszonyatosan szeretem és szeretném rendbe hozni ezt a kapcsolatot. lehetséges?2014. máj. 23. 14:13
11/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! és igazatok van tudom hogy megérdemlem, de erre rákérdeztem hogy miért mondja hogy szingli szeret lenni és ezt mondta ezt azért mondja mert szeretné élvezni az életet megvalósítani az álmait (amúgy 15 évesek vagyunk) de azt mondja hogy nálam nincs jobb és én vagyok az álma de sosem felejti el de nem akar szakítani sem. és arra lennék csak kíváncsi hogy lehet még normális kapcsolat? de amúgy a bántás alatt én pl. ezt értem (megígértem valamit és nem tudtam teljesíteni) egyszer kórházba voltam és megígértem neki hogy dél után ott leszek a suli előtt és várom mert az összes orvos azt mondta hogy 11 kor kiengednek de közölték hogy nem :( ezt értem bántás alatt jó volt mikor az én hibám volt de legtöbször nem :( és mindig azt mondogatja nekem hogy ő nagyon szeret és nem akar szakítani de párszor felhozta és én retegek hogy elveszíthetem.
2014. máj. 23. 14:51
12/12 anonim válasza:
15 évesen én is ezt éreztem, kíváncsi az életre, szabad akar lenni, nem akar senkitől se függni, azt akarja csinálni amit akar..ha meg annyira megbántottad akkor ez ellen nem tudsz mit tenni nem hiszem hogy megfog enyhülni ezen a téren..
mindenesetre ha úgy érzed érdemes küzdeni akkor tedd de ha pofára esel a végén akkor ne csodálkozz, számolj ezzel is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!