Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolatban jó egy totál papucs fiúval lenni?
# 7:
Léteznek ilyenek; és ezt az egész jelenséget, amit "papucsságnak" neveznek úgy hívnak, hogy társfüggőség.
Ez kvázi egy személyiségzavar, vagyis mentális betegség.
Kérdező: Man the fuck up!
Szóval, kérdező, megbecsülésre vágysz, ami nálad azt jelenti, hogy fűvel-fával megcsalod a párodat, de ő mégis ragaszkodik hozzád...
Az a helyzet, hogy szerintem ez a kérdés vagy valami provokatív kamu dolog vagy elmebeteg vagy. Más lehetőség nincs.
Normális ember tudja, hogy a megbecsülés kétirányú dolog. Elvárod, hogy kitartson melletted a párod, de te fűvel-fával megcsalnád? Hol a megbecsülés a te részedről? Undorító, nem is ragozom ezt tovább. Remélem az összes pasi ki fog használni, és csak a szexre kellesz az összesnek és jól eldobnak utána. Mert megérdemled.
Vagyis érzelmi szempontból ugyanarra képes mint a kutyám...kösz nem, én maradnék az egyenrangú felek kapcsolatánál.
Mellesleg elég romboló valaki jellemére nézve, ha sose fogják vissza, mindent megtehet büntetlenül és kiny@lják a hátsóját. Ilyenkor hajlamosak az emberek az képzelni hogy a világ körülöttük forog.
Az ilyenekből lesznek téves önértékeléssel rendelkező felfújt kis akarnokok, akik bárkibe belegázolnak aztán meg meg vannak döbbenve ha pofára ejtik őket. Ha vlaki nem szokta az elutasítást annak elsőre igen kellemetlen. Nem csoda ha meglepődik hisz az általa normálisnak vélt világrend dől össze. Kevés ártalmasabb dolog van egy kapcsolatban mint az egyoldalúság. A másik fél részéről ez behódolás nem tisztelet, én tisztelem a főnököm, a szóüleim sose beszélnék velük csúnyán, de megmondom nekik ha szerintem nincs igazuk (a megfelelő módon és időben). Amúgy kevés attól szánalmasabb dolog van mikor egy pasi nem képes kiállni saját magáért.
Nem jó. Mindig is irtóztam az ilyenektől, az egyenrangúságot viszont pártolom :)
Néhány válaszra azért reagálnék:
"By the way, miért nincsenek "papucs nők", akik megbocsátják a megcsalást, és megbecsülnek, még ha meg se érdemlem?"
Hogy a fenébe ne lennének? Épp azaz, hogy több van, mint kellene. Van olyan, aki még azt is elnézi, ha a barátja megveri.
"Egy fiu jobban tud szeretni mint egy lany ;) "
Persze b__meg, általánosíts, ügyes vagy! :) Akinek van egy kicsi esze,tudja, hogy ez nem nemtől függ.
A mostani barátom előtt egészen 15 éves korom óta mindig én voltam az, aki JOBBAN tudott szeretni, mint azok a fiúk, akiket szerettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!