Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megérdemeltem hogy ez a lány ott hagyott? Ez olyan nagy tragédia? Miért nem volt jó így neki ahogy nekem?
"Ki hivja elobb a masikat? Amelyiknek jobban szuksege van a masikra."
Ne haragudj de ekkora baromságot rég hallottam. Egy párkapcsolat nem verseny, ha felhívom hogy a boltból hozzon még ezt is vagy azt is, az neked már behódolás?
Soha eszembe nem jutna ilyen nézőpontból vizsgálni a kapcsolatunkat vagy ehhez kötni egy hívást/beszélgetést. Amit írsz az szín tiszta taktika és képmutatás, egy percig nem maradnék olyan pasi mellett akinek az érzéseimnél és a magáéinál is fontosabb hogy mit mutat kifelé (nevezetesen, hogy őa a domináns fél a kapcsolatban).
Kérdező, azt akartam még mondani hogy szerintem rosszúl fogod fel. Nem az a nagy tragédia hogy nem kerested. hanem, hogy jelezte; ez így nem ok.
Tegyük fel hogy van egy lány aki érdekel, látsz benne jövőt csinál valaamit ami neked nem szimpatikus és pont a közös jövőképet bizonytalanítja el (hogy mernnyit keresed a másikat az pont ilyen), megmondod hogy ilyet nem szeretnél többet erre szisztematikusan a kérésed semmibe véve újra meg újra eljátsza ugyanazt ami miatt már korábban szót emeltél.
Ebbő mégis milyen következtetést vonsz le?
Mert én a következőket:
- Vagy magasról ívesen sz@rik a véleményedre
- Vagy annyit se számítasz, hogy vegye a fáradságot, hogy megjegyezze, hogy ez téged zavar
- Vagy szándékosan idegesít.
Szerintem ezek bármelyike elég ahhoz hogy valaki visszakozzon egy kapcsolattól. Ráadásula amit csináltál abból szerintem minden normális ember azt a következtetést vonná le mint a csaj.
Én azon lepődtem meg, hogy a második találkába belement...azok után hogy az első után 1 hétig nem kerested...nálam már az első randi után repültél volna.
És ezt folyamatosan csináltad vele...mit csodálkozol hogy megunt?
Én sem foglalkoztam tovább olyan pasival aki nem keresett meg az első randi után még aznap, vagy másnap. És azzal sem akinek hetente 2x 3x jutok eszébe egy sms szintjén....vagy 5 napig azt se kérdezi meg élek e...nekem ilyen pasi nem kellett és kész...
Persze biztos van aki örül, mint majom a farkának, ha küldesz neki heti 1 smst, de a legtöbb nő nem ilyen.
Ha én érdeklek egy férfit akkor minden nap érdekeljem. Kész.
Pont kifogtál egy olyan csajt aki többször is elnézte hogy hülyének nézed és csicskáztatod...ugorjon amikor neked kell...amúgy meg leszarod...de azért nem a végtelenségig. Így jártál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!