Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit jelent egy férfinél az,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent egy férfinél az, ha azt mondja egy nővel kapcsolatosan, hogy "nála inkább nem állok sorba"?

Figyelt kérdés

Szóval van egy nagyon jó haverom és egy barátnőm. Mindketten két külön társaságba tartoznak, sohasem beszéltek egymással, de a férfinak (tehát a haveromnak) szimpatikus a nő, mert hallott róla néhány dolgot, a nőből (tehát a barátnőmből) viszont nem nagyon lehet kihúzni semmit ennek kapcsán. Annyit mondott nekem, hogy nagyon tetszik neki valaki, de többet nem árulhat el, hogy kicsoda. Gyanítom, hogy a haverom lesz nála a kiszemelt pasi. (Még nem említettem neki, hogy a haveromnak bejön, és a haveromnak se mondtam róla semmit, csupán annyit, hogy egyedülálló.)

Aztán eltelt egy-két nap, és a haverommal újra szóba került a barátnőm, érdeklődött róla, hogy ki ő, mit csinál, hol tanul, s a többi, aztán kicsit gondolkodott, majd vállat rántott, és annyit mondott, hogy "áh, végül is inkább nem állok sorba nála!" Majd ennyivel le is zárta.

A haverom egyébként kevésbé sikeres a nőknél, mert akikkel eddig összejött, azok csúnyán átverték, hazudtak neki, és átélt már néhány viszonzatlan szerelmet is. A barátnőm már fél éve egyedülálló és ő sem talál maga mellé hozzáillőt, ők viszont egész jól összepasszolnának, legalábbis kívülállóként nagyon hasonló jellemű emberről van szó.

Szívesen összehoznám őket, de a barátnőmnél nem vagyok benne teljesen biztos, hogy a haveromra gondol, viszont nem akar semmit se mondani ezzel kapcsolatban. A haverom pedig ezer százalék, hogy nem fog kezdeményezni.

1. Ti mit tennétek ebben a helyzetben?

2. Voltatok már kerítő szerepben?

3. Miért mondja egy férfi azt, hogy nem akar sorba állni senkinél se?

2014. máj. 21. 22:45
 1/5 anonim ***** válasza:
ne hozd őket össze, ha valami balul sül el utána szívsz majd rendesen :D
2014. máj. 21. 22:52
 2/5 anonim ***** válasza:
Azt gondolja, hogy kérője akad a lánynak, esetleg sokan értek is már el eredményt nála.
2014. máj. 21. 22:53
 3/5 anonim válasza:

Szerintem a barátnőd rosszul csinálja, hogy nem mond semmit, de először is belőle próbáld meg mindenképpen kihúzni, hogy kire is gondol. Úgy gondolom, a jó kapcsolatban lévő barátnőknél ez hamar megy. Ha pedig az a srác az, akire te is gondoltál, akkor nyugodtan megmondhatod a pasinak, hogy nyugodtan kezdeményezzen, és mondj neki valós és nyomós érveket, indokokat, hogy miért tenné jól.

Igen, amúgy voltam már kerítő szerepben, egyszer, és jó vége lett:D

És valószínűleg azért mondta az a férfi, hogy nem áll sorba, mert nem akar egy újabb csalódáson átesni nővel kapcsolatban.

2014. máj. 21. 22:56
 4/5 WheneverYouWant ***** válasza:
A 3.kérdésedre tudok választ adni... azt jelenti hogy a kiszemelt hölgyet olyan jónak tartja hogy azt hiszi hogy kapkodnak utána a pasik. Minden nap megkörnyékezi valaki. Úgy véli hogy szóba sem jöhet nála...
2014. máj. 21. 22:59
 5/5 anonim ***** válasza:

2. Nem, még nem.

1. Elolvasása után támadt egy ötletem: hívj össze velük egy háramas közös találkozót valahol. Lehetőleg valami beülős helyen legyen a találkozás. És késs el xD addig hátha elkezdenek beszélgetni egymással. Utána még talán segíthetsz is nekik valahogy szóban, utalva, vagy bárhogy. Akár utána valami közös program, vagy az adott helyen is szuper lehet. pl. bowlingpálya stb.

2014. máj. 21. 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!