Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon érdeklem még őt?

Figyelt kérdés
Van egy srác..egy hetet beszéltünk chat-en, aztán taliztunk. A randi egész jól sikerült, jól eldumáltunk meg minden..aztán azóta nem beszéltünk. Én úgy gondolom, h talán (biztos) azért mert nem jöttem be neki..viszont itt a böki..a barátaim szerint akik ismerik (úgy lettünk bemutatva egymásnak) nagyon bejövök neki és elvileg neki nagyon tetszett a randi..akkor miért van az, h hallgat mint a sír, nem próbált meg velem azóta kapcsolatba lépni..talán azt várja, h én írjak neki. Nem akarok nyomulósnak tűnni..(bocs, h hosszú lett..)
2014. máj. 21. 18:54
 1/4 anonim válasza:
Szerintem írj neki :) lehet hogy csak visszaigazolást vár mert bátortalan, és kíváncsi, hogy vajon te is jól érezted-e magad a randin. Ha szűkszavúan válaszolgat és nem érdeklődik akkor tudni fogod, hogy sajnos ez most nem jött össze
2014. máj. 21. 19:02
 2/4 A kérdező kommentje:
meg igazából akkor lehet az is, h mivel elfelejtettem megmondani h meddig érek rá és olyan kurtán furcsán leléptem..tudom egy idióta vagyok..de ahogy ránéztem az órára teljesen bepánikoltam mert időre kellett vhová mennem..és ugyan megmagyaráztam neki meg minden nagyon hülyén jött ki..még egy búcsúpuszit, vagy ölelést sem váltottunk..
2014. máj. 21. 19:04
 3/4 anonim válasza:
Akkor teljesen érthető a dolog... bizonytalan veled kapcsolatban. Írj rá és a stílusából látni fogod mondom hogy hányadán álltok :) Ez nem nyomulás, mert miattad alakult ki a furcsa helyzet. (előző válaszoló voltam)
2014. máj. 21. 19:27
 4/4 A kérdező kommentje:
már írt :)
2014. máj. 22. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!