Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki évek óta állandó szeretőt tart, hogyan lehetséges, hogy a párja nem veszi észre?
No. 3: az "okosabbját nem érdekli"?????
Az az okos nő, aki szép csendben mosolyogva eltűri, hogy a párja évekig szerető tart?
Hát akkor én nagyon buta vagyok, de ezt nem bírnám.
Éppen lehetséges akkor ha az adott párkapcsolat annyira ellaposodott már,hogy a felek csak mondjuk az aznapi dolgokat vagy mondjuk a gyerekkel kapcsolatos dolgokat beszélik meg,de egyébként egyéb szinten nem figyelnek egymásra,tehát már nem együtt élnek,csak egymás mellett.
Viszont szerintem rengeteg olyan is van aki csak nem akarja észre venni,hiszen könnyebb a homokba dugni a fejüket,és inkább élni az anyagi biztonságban mint megmondani a párjuknak,hogy tud a dologról.
Utolsó: ezért ez nem csak az anyagi biztonságról szól, sőt...
Ez egy olyan hamis biztonságérzetet adó helyzet, amit nagyon nehéz felrúgni, és valóban inkább a fej homokba dugását választjuk. Eleve azt is be kellene látni, hogy a kapcsolat rossz (függetlenül a megcsalástól). Ha ezt kimondjuk, akkor konfrontálódunk, kényelmetlen helyzetbe kerülünk. Tehát inkább a biztos rossz, mint a bizonytalan akármi...
És ezzel nem azt állítom, hogy ez jó így, de sajnos így működünk, és borzasztóan nehezen vállaljuk fel a konfliktusainkat. Nekem legalábbis nagyon hosszú időbe telt átlátni egyáltalán a helyzetem és kilépni belőle. És gyanítom - illetve ismerőseimnél tapasztalom -, hogy hasonlóképpen működnek más kapcsolatok is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!