Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha valaki évek óta állandó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaki évek óta állandó szeretőt tart, hogyan lehetséges, hogy a párja nem veszi észre?

Figyelt kérdés
Vagy lehetséges egyáltalán?
2014. máj. 21. 10:11
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

No. 3: az "okosabbját nem érdekli"?????

Az az okos nő, aki szép csendben mosolyogva eltűri, hogy a párja évekig szerető tart?

Hát akkor én nagyon buta vagyok, de ezt nem bírnám.

2014. máj. 21. 13:24
 12/17 anonim ***** válasza:
Inkább csak nem akarják észrevenni.
2014. máj. 21. 14:30
 13/17 Költőnő? ***** válasza:
75%
Jelek mindig vannak, max vak/süket rájuk az ember. Vagy megmagyarázza magának h ááá biztos nem, mert ha már ott a beismerés, azzal foglalkozni kell és az konfliktussal jár. Sokan ezért folytatnak inkább struccpolitikát.
2014. máj. 21. 18:29
 14/17 anonim ***** válasza:

Éppen lehetséges akkor ha az adott párkapcsolat annyira ellaposodott már,hogy a felek csak mondjuk az aznapi dolgokat vagy mondjuk a gyerekkel kapcsolatos dolgokat beszélik meg,de egyébként egyéb szinten nem figyelnek egymásra,tehát már nem együtt élnek,csak egymás mellett.

Viszont szerintem rengeteg olyan is van aki csak nem akarja észre venni,hiszen könnyebb a homokba dugni a fejüket,és inkább élni az anyagi biztonságban mint megmondani a párjuknak,hogy tud a dologról.

2014. máj. 22. 10:41
 15/17 anonim ***** válasza:

Utolsó: ezért ez nem csak az anyagi biztonságról szól, sőt...

Ez egy olyan hamis biztonságérzetet adó helyzet, amit nagyon nehéz felrúgni, és valóban inkább a fej homokba dugását választjuk. Eleve azt is be kellene látni, hogy a kapcsolat rossz (függetlenül a megcsalástól). Ha ezt kimondjuk, akkor konfrontálódunk, kényelmetlen helyzetbe kerülünk. Tehát inkább a biztos rossz, mint a bizonytalan akármi...

És ezzel nem azt állítom, hogy ez jó így, de sajnos így működünk, és borzasztóan nehezen vállaljuk fel a konfliktusainkat. Nekem legalábbis nagyon hosszú időbe telt átlátni egyáltalán a helyzetem és kilépni belőle. És gyanítom - illetve ismerőseimnél tapasztalom -, hogy hasonlóképpen működnek más kapcsolatok is.

2014. máj. 22. 10:57
 16/17 Költőnő? ***** válasza:
Majd téged is lepontoznak ezért
2014. máj. 23. 23:27
 17/17 el keseredve válasza:
Büszke lehetsz magadra. Remélem át fogod egyszer élni Te is, hogy milyen, mikor hülyének néznek becsapnak, megcsalnak. :)
2015. jan. 3. 17:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!