Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tróger pasival mit lehet tenni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tróger pasival mit lehet tenni?

Figyelt kérdés

Barátommal már 3 éve együtt vagyunk, és zavar hogy tróger. 20 éves,suliba nagyrészt bejár, de nem taul, otthon se csinál semmit, csak játszik a Pc-jével, egész nap elötte ül,ez az élete.

Ott eszik, iszik, szóval egy széken ülve él :D

Engem meg annyira idegesit, hogy nekem meg egyfolytában tanulni, gürcölni kell hogy legyen belőlem valaki.

Ő meg otthon kényelmesen elüldögél, hátha lesz vmi, hisz Pc-hez ért, vmennyit ezt tanulja, azt hiszi hogy annyi elég amit suliban mutatnak neki, dehát nem lesz elég, mivel havonta 2 hetet beteg.

ezt csinálja már 6 éve kb, szóval semmit.

Most végre megvette álmai Pc-jét, gyűjtött rá, viszont elmenni pl. szórakozni, moziba, korizni nem tudunk, mert nincs egy vasa sem, mert mindig gyűjt- most egy monitorra :D

Szóval évek óta nem nagyon voltunk sehol, néha már ugy voltam vele h inkább fizetem én az egészet, cvsak már jussunk el valahova..! Dehát nem csinálhatom ezt mindig.

Hát ez van, ebből adódnak a veszekedések, ő nem tudja felfogni, h miért mondja rá mindenki h tróger, dehát ezt látja mindenki, aki ránéz.

Mit tegyek vele, annyiszor mondtam már neki hogy ez igy nemjó..! Már gondolkodtam rajta hogy otthagyom inkább, mert igy nem látom a jövőnket.

2009. dec. 29. 13:10
 1/7 anonim ***** válasza:

21/F

Én otthagynám, úgy h a számítógéphez tartozó hosszabbítót/elosztót magammal vinném.

2009. dec. 29. 13:16
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Megszoksz vagy megszöksz. De tényleg.
2009. dec. 29. 13:16
 3/7 anonim ***** válasza:
Gyerekes!!! Nemfog változni, legalábbis egy darabig biztos nem!! Ha ott hagynád az talán észhez térítené, túlságosan is megszokta, hogy vagy neki... lépj le
2009. dec. 29. 13:18
 4/7 anonim ***** válasza:
én is otthagynám te vagy a butus ha 3 éve tűröd hogy ezt játsza veled 20/l
2009. dec. 29. 13:19
 5/7 A kérdező kommentje:

Jah, azt elfelejtettem hozzáfűzni, hogy ezeket leszámítva nagyon rendes pasi, ő nagyon szeret engem, kenyérre lehetne kenni, ha vele vagyok törődik velem, csak ezek a dolgok zavarnak nagyon.

És talán ez az oka annak hogy nem hagyom ott..:S

2009. dec. 29. 13:29
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha szereted, NE hagyd ott, bármennyire is mondja más, ez a te dolgod, viszont akkor neked így kell elfogadni. Mert erre én is csak azt tudom mondani, hogy bizony ilyen marad, amíg az élet rá nem kényszeríti, hogy megemelje a seggét, nem fogja. De ha ezt te így el tudod fogadni, vagy más téren sok pluszt ad, akkor hajrá!
2009. dec. 29. 14:05
 7/7 anonim ***** válasza:

Ez nem tróger hanem kocka.

A tróger inkább bulizik, és ilyen szempontból egy trógerrel sokkal jobban ki lehet jönni.

De a te pasid nem tróger, hanem kocka, méghozzá atomkocka, sőt atomgyépékocka.

Dobd ki.

10 év múlva majd felnő, akkor szóba állhatsz vele.

2009. dec. 30. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!