Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez lehet hülye kérdés, de a legtöbb férfi fel tudja emelni a barátnőjét?
Köszi mindenkinek a válaszokat :D
Nem, nem azért írtam ki a kérdést, nem vagyok olyan helyzetben :D csak egyszerűen kíváncsi voltam
Attól függ, hogyan.
A saját tömegét átlagos férfi fel tudja emelni, főleg, ha felnyalábolja a lányt, vagy mondjuk a vállára teszi.
Egész más a helyzet, ha mondjuk a másik fél eszméletlen, és nem tud "segíteni".
Innen jönnek a problémák, aki "gond nélkül pörgeti" a barátnőjét, az próbálja meg a földről fekve felemelni őt úgy, hogy a lány teljesen elengedi magát, egyáltalán nem mozdul a kísérlet közben. Erősen meg fog mindenki izzadni :D
Sőt, lesz olyan, aki nem is fogja tudni felemelni így a barátnőjét, ha besz*rik, akkor sem :D
Vicces, nem is gondolná az ember mennyit számít, hogy a másiknak van izomtónusa, és akaratlanul is segíti azt, aki fel akarja emelni (kapaszkodik a nyakába, megfelelő ütemben elrugaszkodik, tartja a fejét-hátát-lábát, stb.)
64 kg vagyok kb.A haverom (nem a pasim de akkor is fiú)
Ő 50-60 kg között van.Simán felemel.Ma pl. Felvett a hátára és futott a folyosón oda vissza.Fel is emel simán.Amugy kb 1 fejjel vagyok nála magasabb.
Szerintem 50-50%. Súlytol és erőtől függ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!