Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A pasimnak van egy fura szokása?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasimnak van egy fura szokása?

Figyelt kérdés
Éjjel álmában "rám mászik", de ekkor nincs tudatánál, majd miután valamennyire megtörtént a dolog, visszaalszik. Na most ezen a hétvégén egy haver barátnője nála fog aludni, és mivel egy ágya van, gondolom ott.. Egy kis piálás után valószínű, hogy vele is megfogja ezt tenni (majdnem mindennapos ez a dolog), mert nincs is tudatában, hogy nem én vagyok ott, és attól félek, hogy ezt a lány kihasználja és több is lesz a dologból.. ezt ti megcsalásnak vennétek?
2014. máj. 20. 11:03
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Jó hát akkor döntsd el melyik a fontosabb, az hogy elutazol, vagy az hogy a pasid álomszexel egy másik csajjal?
2014. máj. 20. 11:33
 12/25 A kérdező kommentje:
Ha nem akarok munkanélküli maradni, kénytelen vagyok elutazni..
2014. máj. 20. 11:35
 13/25 anonim ***** válasza:
64%
A született feleségben pont ugyanezt csinálta az egyik feleség, hogy álmában rámászott a férjére. Kamu volt az egész! A barátod részéről is kamu. Így akarja elkerülni a balhét, ha "véletlenül álmában" megdugja a csajt.
2014. máj. 20. 11:55
 14/25 A kérdező kommentje:
2 éve vagyunk együtt. azt nem hiszem, hogy a kapcsolatunk elejétől azért csinálta volna ezt, hogy majd, amikor lehetősége van megdugni valakit, megtehesse büntetlenül.
2014. máj. 20. 12:07
 15/25 anonim ***** válasza:
akkor majd ő alszik a földön és kész.
2014. máj. 20. 12:11
 16/25 anonim ***** válasza:

Létezik ilyen, nem kamu.

Vedd fel telefonnal a legközelebbit, és mutasd meg neki.

Mondd meg, hogy nem alhat együtt másik emberrel, mert ezt fogja csinálni vele!

17/25 anonim ***** válasza:
100%

Először elég nehezen hihetőnek találtam, amit írtál, de aztán az jutott eszembe, hogy a narkolepszia valamelyik változatában szenved esetleg a párod?

Az jár együtt azzal a jelenséggel, hogy az érintett személy mind az alvás, mind az automatikus cselekvés időszakára amnéziás (emlékezetkieséses).

18/25 A kérdező kommentje:
Sajnos nem tudok róla, hogy ilyen betegségben szenved-e. Én csak ennyit tapasztaltam ebből a dologból. Ő pedig mivel fogalma sincs róla, mit csinál, nem is foglalkozik vele.
2014. máj. 20. 12:15
 19/25 anonim ***** válasza:
Kérdező, nem érzed egy kicsit pofátlannak, hogy amint neked el kell utaznod egy hétvégére, ő átinvitálja aludni ezt a lányt? :) Már ne is haragudj, de szerintem nem normális, hogy egy párkapcsolatban élő férfi áthívja a saját lakásába iszogatni és egymás mellett aludni akármilyen nő ismerősét...
2014. máj. 20. 12:34
 20/25 anonim ***** válasza:

Az én férjem is ezt csinálja...

elég gyakran

de eszébe sem jut mással aludni..

főleg nem a mi ágyunkban, amíg nem voltunk házasok sem..

más ágyban oké, vagy aludjon a földön..

megcsalásnak venném, ha tudja, hogy ilyen, akkor főleg..

ráadásul mi az hogy nem hiszi el?

Egyébként az én férjem sem emlékszik rá, mindig jókat nevet a sztorijaimon...

/általában addig csinálja, amíg én el nem megyek.. aztán elalszik, saját magával iylenkor nem törődik../

2014. máj. 20. 13:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!