Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire vagytok kezdeményezőek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire vagytok kezdeményezőek?

Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy ismeretlenekkel mennyire mertek beszédbe elegyedni, pl. ha el akartok érni valamit, akkor könnyedén odamentek bárkihez legyen az veletek egykorú vagy sokkal idősebb és lazán kezdeményeztek vele beszélgetést, vagy ezt előre jól át kell gondolnotok, hogy mit hogy fogtok mondani? Egyáltalán van erre bevált módszer, hogy hogyan lehet bátorságot gyűjteni ismeretlenhez való odamenetelhez? pl. én most egy nálam jóval idősebb embertől szeretnék kérni valamit akit nem ismerek, (nem szexuális vagy kapcsolati jellegű dolog viszont szokatlan kérés amin lehet meglepődik) és arra vagyok kíváncsi, hogy van erre bevált módszer, hogy legyen bátroságom elég, laza legyek ne görcsös? Ti simán megoldanátok ezt vagy okozna gondot?Csináltatok már ilyet?
2009. dec. 29. 11:23
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Heló. Próbáld ki a szórólap osztást, pénzt is kereshetsz vele akár, és van indokod oda menni. 50-100 ember után már egyáltalán nem fogsz izgulni, hogy oda kell menni valakihez. Remélem segíthettem csáó.
2009. dec. 29. 11:35
 2/5 A kérdező kommentje:
Szia! Igazad van, az nem rossz ötlet, a gond csak az, hogy nekem ma kéne valamilyen szokatlan kéréssel odamenni valakihez, mert erre ma lesz alkalom:)
2009. dec. 29. 11:38
 3/5 anonim ***** válasza:
Az elsőhöz hozzátenném: lehetőleg télen ne vállalj szórólap osztást, mert iszonyat szar, főleg, ha hideg van. Egyébként jó buli.
2009. dec. 29. 11:41
 4/5 anonim ***** válasza:

Oda állítassz elé és mondod:

Jó napot kívánok. Egy kéréssel fordulnék Önhöz. Lehet szokatlannak tűnik majd a kérésem, de kérem hallgasson meg...

még ez a tisztelettudóbb és normálisabb módja, hogy egy ismeretlennel kezdeményezz.

2009. dec. 29. 11:44
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi, így fogom megpróbálni. Tudom egyszerű golognak tűnik, de van akinek mégsem az:) Csak kultúráltan fog válaszolni:)
2009. dec. 29. 11:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!