Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy értette ezt a barátnőm?
Mondtam, hogy én komolyra tervezem vele, és valami hülyeséget, hogy 10 év múlva a közös gyerekünk is.... (lényegtelen) Ekkore nem mondott semmit,csak átölelt,mivel egmyás karjaiban voltunk, kérdeztem, hogy ő nem tervezi-e komolyra, azt mondta, nem tervezni kell, hanem megvalósítani,és nem 17 évesen akarja tervezni.. Ekkore nem értettem, hogy azt, hogy velem marad, vagy a gyerek? Gyerekes bigyót is viccből mondtam. Első kapcsolatunk mindkettőnknek, és pont tegnap voltunk 3 hónaposak. De tudom, hogy szeret. Múltkor kérdeztem, ha tehetné leélné-e velem az életét, azt mondta igen,és mosolygott ahogy szokott..
17 éves vagyok én is,de nem értem, hogy értette.Tippek?
Őszintén szólva szerény véleményem az, hogy egy kapcsolatban, pláne ami még gyerek cipőben jár(gondolok itt a 3 hónapra) nem szerencsés már a gyereket emlegetni, meg nagyon előre tervezni, mert elbizonytalaníthatod vele a párodat, egyeseknek riasztó a hosszú távra történő tervezgetés, idővel persze minden tabu eltűnik, de tudni kell, hogy mikor minek van itt az ideje. Nem tudhatjátok, hogy mit hoz a sors, úgyhogy szerintem ne nagyon erőltesd a témát, foglalkozz a jelennel, és azzal hogy boldogok legyetek.
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!