Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálnátok ebben a helyzetben?
Az exem (akivel egy hónapja szakítottam) küldött egy halom levelet myvipen, hogy én vagyok a mindene meg engem szeret örökké meg olyanokat hogy miattam fog meghalni, mert nem tudja elviselni hogy mással járok. MEg hogy itt nálunk kellett volna felvágni az ereit mikor szakítottam vele. Nemigaz nem tudja megérteni hogy nem normális, meg átgondolhatná miket irogat....
Mintha attól, hogy lelkiismeret furdalást okoz, visszamennék hozzá....mikor tudja hogy van egy új barátom akibe bele szerettem....
Annyit kell neki írni: "Késő bánat... "
ha durvább akarsz lenni akkor folytathatod így: .".. különben felvághatod az ereidet, nem fog érdekelni. Teljesen meghülyültél, akkor se mennék vissza hozzád, ha fizetnél."
Ennél egyértelműbben nem tudod megírni neki, hogy már nem érdekel.
Csak hogy barátságot akartam tartani vele....amúgy meg fontos annyira hogy érdekeljen, hogy vagdossa-e az ereit vagy nem....de már nem tudnám szeretni úgy :/
Am meg hát nemtom mennyire szeret...kitalálta hogy szünet legyen összejött egy csajjal, meg azt hallottam most is csajozgat akk meg mért nekem irogat ilyet...
Hát azzal ráb@szott...am is mindig rohadt féltékeny voltam most mit kellett még eröltetnie is?
De így legalább rájöttem hogy nem érzek iránta semmit....legalábbis szerelmet nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!