Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudhatom, hogy túl vagyok a szakításon?
még mindig róla beszélsz:) ő jár a fejedben:) hajtogatod hogy túl vagy rajta, de nem vagy túl mert hajtogatnod kell...
akkor leszel túl rajta, ha már körülbelül egy hónapja eszedbe se jutott, és akkor is csak valami kis dlog miatt.
az hogy nyitott vagy más pasikhoz még nem jelenti....
elmondom velem mivan:O bár úgyse érdekelXD mindegy. nekem 2 és fél éves kapcsolatom volt, igazából ez valakinek nem sok... de együtt laktunk mindegy. szörnyen fájt. de pár hónap múlva nem éreztem h rossz lenne és azthittem túl vagyok rajta.... de aztán jöttek az álmok és még mindig fáj:S ez egy éve.... tudod azt mondják, hogy az együtt töltött idő felének elkell telnie, hogy túltedd magad.
na mindegy
"ha elképzeled, hogy mással szeretkezik és nem zavar, gyógyulgatsz. Ha azt képzelged, h más azonos neművel szexel és tojsz rá- meggyógyultál"
"Akkor vagy túl egy kapcsolaton, ha akövetkezőt is kiheverted" Mindkettő copyryght by nagymama még zsenge koromból. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!