Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Osztálytárssal? Szerintetek mit tegyek?
Szoval ott kezdeném, h egy osztálytársam eléggé megtetszett...az a fajta srác, aki nekem mindíg is az "ideál" volt. Szoval intelligens, okos, kedves, és nem is néz ki rosszul.Szoktunk minden nap beszélgetni, és egyre jobban megtetszik.
Azt szeretném tőletek kérdezni h:
-szerintetek összejöhet, vagy működhet egy ilyen "osztálytárs" kapcsolat? Van tapasztalatotok ilyen kapcsolatról?
-a másik kérdésem az lenne, h mik a jelei annak, h egy srácnak bejönnék...vagy, hogyan közeledjek hozzá??
Előre is köszi a válaszokat, és h elolvastátok a kérdésem...ill. bocs h elhalmoztalak titeket kérdésekkel...de joljönne a segítség..
(akár privát e-mailt is írhattok..):)
L/15
hát nekem nem túl jó tapasztalataim vannak ilyen "osztálytársas" kapcsolattal.én egyszer mentem olyanba bele és akkor azt mondtam h többet soha.
srác jelei:oda megy hozzád magától beszélgetni,esetleg órán ír levelet:D
elhív sétálni,
rácsap mondjuk a seggedre
kérdezösködik a barátnőidtől rólad
Osztálytárssal összejönni elég nagy hiba...pl.: a szakítás után is minden nap látni fogod. Működni működhet egy ilyen kapcsolat csak a " megunástól " kell tartanod.( a mai napig együtt járok azzal a személlyel akivel együtt voltam és képtelenség elfelejteni ami volt )Szóval megfontolandó egy osztálytárs.
Közeledés: Kisebb egymásnak "ütközések"/egymáshoz érések, szemezések, ha rád néz mosolyogj. Ha ő is viszonozza ezeket hívd félre ahol kettesben vagytok és mond el mit érzel iránta.
Én több mint fél éve jöttem össze barátnőmmel,aki oszt. társam.
Konkrétan kérdéseidre válaszolva:
-Igen,teljes mértékben működhet.
-Van tapasztalatom ilyen téren.
-Légy nyílt,beszélj vele sokat,kérdezgesd,hogy hogy telnek a napjai,és egyszer hívd fel őt este/éjszaka.
A mostani barátnőm egyszer felhívott éjszaka(2 hónappal összejövetelünk előtt) és több mint fél órán keresztül csak duma és duma...majd végül estimesét meséltem neki,mert megkért.(:
Légy olyan,mint egy fáradt és egyben kiváncsi ,aranyos lány.
Sztem tetszeni fog neki,hacsak nem épp vami 'fontosat' csinált épp és megzavartad :$ :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!