Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Osztálytárssal? Szerintetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Osztálytárssal? Szerintetek mit tegyek?

Figyelt kérdés

Szoval ott kezdeném, h egy osztálytársam eléggé megtetszett...az a fajta srác, aki nekem mindíg is az "ideál" volt. Szoval intelligens, okos, kedves, és nem is néz ki rosszul.Szoktunk minden nap beszélgetni, és egyre jobban megtetszik.

Azt szeretném tőletek kérdezni h:

-szerintetek összejöhet, vagy működhet egy ilyen "osztálytárs" kapcsolat? Van tapasztalatotok ilyen kapcsolatról?

-a másik kérdésem az lenne, h mik a jelei annak, h egy srácnak bejönnék...vagy, hogyan közeledjek hozzá??

Előre is köszi a válaszokat, és h elolvastátok a kérdésem...ill. bocs h elhalmoztalak titeket kérdésekkel...de joljönne a segítség..

(akár privát e-mailt is írhattok..):)

L/15

2009. dec. 28. 23:26
 1/7 anonim ***** válasza:
64%

hát nekem nem túl jó tapasztalataim vannak ilyen "osztálytársas" kapcsolattal.én egyszer mentem olyanba bele és akkor azt mondtam h többet soha.

srác jelei:oda megy hozzád magától beszélgetni,esetleg órán ír levelet:D

elhív sétálni,

rácsap mondjuk a seggedre

kérdezösködik a barátnőidtől rólad

2009. dec. 28. 23:33
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Mi baratommal osztalytarsak vagyunk.2eve egy part alkotunk:) es imadjuk egymast:) nalunk nem zavaro,nem akadaly az,hogy egy osztalyba vagyunk.Nemsokra erettsegizunk es aztan mas varosba szeretnenk menni egyetemre es alberletbe ossszekoltozni.Tud mukodni egy ilyen kapcsolat is:)de ezt ember valogatja:) mindenkepp sok sikert:)
2009. dec. 28. 23:34
 3/7 anonim válasza:

Osztálytárssal összejönni elég nagy hiba...pl.: a szakítás után is minden nap látni fogod. Működni működhet egy ilyen kapcsolat csak a " megunástól " kell tartanod.( a mai napig együtt járok azzal a személlyel akivel együtt voltam és képtelenség elfelejteni ami volt )Szóval megfontolandó egy osztálytárs.

Közeledés: Kisebb egymásnak "ütközések"/egymáshoz érések, szemezések, ha rád néz mosolyogj. Ha ő is viszonozza ezeket hívd félre ahol kettesben vagytok és mond el mit érzel iránta.

2009. dec. 28. 23:52
 4/7 anonim ***** válasza:

Én több mint fél éve jöttem össze barátnőmmel,aki oszt. társam.

Konkrétan kérdéseidre válaszolva:

-Igen,teljes mértékben működhet.

-Van tapasztalatom ilyen téren.

-Légy nyílt,beszélj vele sokat,kérdezgesd,hogy hogy telnek a napjai,és egyszer hívd fel őt este/éjszaka.

A mostani barátnőm egyszer felhívott éjszaka(2 hónappal összejövetelünk előtt) és több mint fél órán keresztül csak duma és duma...majd végül estimesét meséltem neki,mert megkért.(:

Légy olyan,mint egy fáradt és egyben kiváncsi ,aranyos lány.

Sztem tetszeni fog neki,hacsak nem épp vami 'fontosat' csinált épp és megzavartad :$ :D

2009. dec. 28. 23:59
 5/7 anonim ***** válasza:
én tavaly az egyik osztálytársammal jártam.2 hónapig voltunk csak együtt.és utána nagyon megutáltuk egymást.de most megint jóban vagyunk.velem ez történt de nem biztos hogy minden esetben hamar lesz vége az ilyen párkapcsolatnak.szerintem nem éri meg.egy barát/osztálytárs fontosabb mint egy szerelem majd egy exx.
2009. dec. 29. 03:47
 6/7 A kérdező kommentje:
köszi szépen a válaszokat!:) sokat segítettetek
2009. dec. 29. 11:27
 7/7 anonim ***** válasza:
9hónapja vok barátnőmmel..osztálytársam...sok akadály van körülöttünk..de eddig legyőztük...szeretme..18/F
2009. dec. 30. 01:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!