Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fibbrizzo kérdése:
Csajok ti mit reagálnátok ha a pasitokat elöttetek le "böszméznék "?
Figyelt kérdés
A barátnömmel voltam és egy bizonyos személy az ismeröse azt mondta maradj te böszme !Ö csak annyit szolt az illetönek hogy okosan !Vélemény ?Nem kellett volna azért jobban visszaszolnia ?2014. máj. 18. 16:43
1/10 anonim válasza:
Nem. Lehet okos volt és nem akart balhét, mert tudta, hogy abból a böszméző (felképzelhető kisebbségi tag) jönne ki győztesen.
2/10 anonim válasza:
Kicsit bővebben, ha lehet. Így nem áll össze a kép. Vita volt?
3/10 A kérdező kommentje:
nem volt vita a barátnöm huga szolt igy vissza ,kérdeztem töle valami aproságot erre ez volt a válasz ,
2014. máj. 18. 16:46
4/10 anonim válasza:
Én meg azt mondanám: Te meg nem tudol ki-e-lé-gí-te-ni! Zoli, nem vagy jó az ágyban, nem szerettelek soha!
5/10 anonim válasza:
Négyszemközt intéztem volna el a barátnőd helyébe (nem tette volna helyre az illető az tuti), téged meg kiküldtelek volna az adott helyről, még előbb mielőtt bármit is hallottál volna.
6/10 anonim válasza:
"Semiramis királynő"
De a pichámat azért kinyaltad!!!!
7/10 A kérdező kommentje:
értem ,azért 2 év után már azért szarul esik hogy megse véd a helyszinen ,
2014. máj. 18. 16:51
8/10 anonim válasza:
azért nemár, hogy a pasimat nekem kell megvédeni, pláne, ha tényleg böszme. és én ez alatt a szó alatt a méreteire gondolok, márpedig az enyém az, de így szeretem.
9/10 anonim válasza:
Nem tudom, hogy mennyi idősek vagytok, de én hasonló helyzetben semmit nem szólnék, mert azt gondolnám, hogy a párom felnőtt férfi, nem szorul a védelmemre egy ennél komolyabb konfliktus esetén sem. (Ő egyébként olyan, hogy egyből le is állítana, ha én megpróbálnék ilyenkor beleavatkozni kettőjük dolgába.)
Egyetlen esetben tennék valamit: ha a húgom kiskorú lenne, és bárkivel pimaszkodna, akkor kifejezném a nemtetszésemet, és éreztetném vele, hogy ez nem elfogadható viselkedés.
Azzal, amit a barátnőd mondott a húgának, azzal szerintem ugyanez volt a célja, csak nagyon finom, szelíd formában.
A helyedben nem érezném úgy, hogy nem "védett meg", vagy nem állt ki mellettem.
10/10 A kérdező kommentje:
értem
2014. máj. 18. 17:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!