Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sracok. Ha baratnotok ezt csinalna mit tennetek? Szerintetek nagyon ciki ha egy lany osszekuporodik mert ugy faj a hasa mikor megjon neki?
9! Ugyan miért ne lenne normális?
Nem kívánom neked azt a fájdalmat, amit mi minden hónapban átélünk.
Kérdező! A legjobb dolog amit tehetsz, hogy eltereled a figyelmét.
8-as! Nagyon nincs igazad. Még hogy nem valós fájdalom... nekem mikor megvan, az első 3 napban van, hogy fájdalomcsillapítókon élek. Nem sajnáltatom magam és önkontrollom is van, de volt már olyan, hogy gyógyszer mellett 1 órán keresztül szinte mozogni se bírtam, rázott a hideg miközben melegem volt és a körmömet vájtam a combomba, mivel megmerevedtem a fájdalomtól.
Örülj annak, hogy neked ilyesmiken nem kell átesned, nem pedig így beszélsz, hogy ''kibas.znám mint macskát sza.rni''. Uh, de felidegesítettél ezzel a hülyeségeddel.
Egyáltalán nem ciki! Hogyha ilyen lenne akkor mindenképp vinnék neki Fájdalomcsillapítót aztán betakargatnám és megszeretgetném. :)
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!