Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kelendőbbek a ducibb nők (75-80 kg felett) manapság?
19. vagyok. Ha lefogytam max akkor nézek majd ki egy fokkal jobban, de azért Köszi:)
én személy szerint nem is szedhetek fogamzásgátlót, mert endokrin beteg vagyok. Amúgy életmódváltás is megvolt már, 3 hónapja:D és halad, csak hát hülyék a hormonjaim, és emiatt baromi lassan fog lemenni...
Egyébként a sok szar kaja, meg a hormonzavarom miatt híztam el, de már dolgozom rajta. Mivel gyógyszeresen kezelve vagyok, fogyni is tudok már, csak nagyon lassan. Amíg nem voltam kezelve egy dekát nem fogytam.
szóval egy egyébként egészséges ember kb 4-5 kilót fogy havonta, én kettőt kb. Max 2,5. És így nehéz:D
A hormonrendszer elég érzékeny főleg gyógyszerekre, szóval lehet hogy csak lassan tud visszaállni, ezért sok kitartást! Szerintem a havi -2 kilo teljesen jó.
Meg ma már ugye a húsok többsége is tele van hormonokkal ami rossz a szervezetre, a jó hús meg jóval drágább..
Gratula az életmódváltáshoz és kitartást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!